Hmm dylemat
• Strona 1 z 1
Hmm dylemat
Mam dylemat pomiedzy Kawasaki kx 125 a Yamaha yz 125 chciałbym sie dowiedziec co bedzie tansze w exploatacjii .Prosze o jakies komenty, opinie, porady.
Z góry dzieki
Z góry dzieki

- asadi04
- Świeżak
Nic nie będzie tańsze w eksploatacji bo to są praktycznie takie same motory o takich samych mocach, chlają tyle samo wachy. To co wybierzesz to jest kwestia tego którą markę bardziej lubisz. Ja bym wybrał yz bo lubie yamahy i slyszałem też dużo pozytywnych opinii o tej marce. Ogólnie yamaha jest chyba bardziej polecaną marką.
- bartexo
- Świeżak
yz jest mocniejsza i bardziej trwała. spalanie to samo. częsci tez ten sam koszt. słyszałem że w starszych KX szybko skrzynie padały to było w modelu napewno 96 rok. nie wiem jak starsze i jak nowsze miałem ten sam problem. pozatym oba moto są na najwyzszym szczeblu oba japonczyki. w sumie róznic jako takich nie ma między nimi. ale polecałbym ci YZ
przez to że jest nieco mocniejsza i moim zdaniem bardziej trwała niz kx. głównie duzo zalezy na jaki moto trafisz bo mozesz kupic KX którym polatasz sezon wydając kase jedynie na benzyne/oleje/smary. a mozesz kupci takiego że tydzien robisz 2 dni jeździsz
PP a powiedz jeszcze jakie roczniki tych crossideł cie interesują ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości