Kawasaki kx 85 ...:::PoMoCy:::...
• Strona 1 z 1
Kawasaki kx 85 ...:::PoMoCy:::...
Witam!
Mam taki maly problem odnosnie kawasaki kx 80 (85).....
Zamierzam ją kupic tylko interesuje mnie czy bede mogl jakas ja zarejestrowac bo z czego wiem to jest full cross i moze byc cieżko albo wrecz niemozliwe.
Dlatego pisze tu i oczekuje pomocy lub doradzenia podobnego sprzętu tego typu do rejestracji.
Tylko jeden taki maly chaczyk - mam 150cm wzrostu
Wiem ze ten temat moze brzmiec troche glupio ale jestem dosyc zielony wiec nie smiejcie sie z tego....
Pzdro i z gory dziękuje.
Mam taki maly problem odnosnie kawasaki kx 80 (85).....
Zamierzam ją kupic tylko interesuje mnie czy bede mogl jakas ja zarejestrowac bo z czego wiem to jest full cross i moze byc cieżko albo wrecz niemozliwe.
Dlatego pisze tu i oczekuje pomocy lub doradzenia podobnego sprzętu tego typu do rejestracji.
Tylko jeden taki maly chaczyk - mam 150cm wzrostu

Wiem ze ten temat moze brzmiec troche glupio ale jestem dosyc zielony wiec nie smiejcie sie z tego....
Pzdro i z gory dziękuje.

- erapin1
- Świeżak
nie zarejestrujesz, a jeśli nawet to jak cię złapią to taki mandat dowalą za brak liczników, oświetlenia, przekroczenie dopuszczalnej głośności itp. że się niepozbierasz. żadnego full'a niezarejestrujesz bo to tak jakbyś chciał zarejestrowac formułę 1 kubicy
poszukaj jakiegoÅ› enduro w stylu yamaha dt albo aprilia rx

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
dało by sie zarejestrowac ale musiałbys więcej w to wsadzic kasy niz ten motor warty
co do wypowiedzi bartusa to tak jezeli nie masz zegarów i jest za głosna to sie przyczepią ale przecież mozesz załozyc zegary. wsadzic bardziej szosowe oponki napchac waty do tłumika tak żeby nie zadusic ale żeby troche był cichszy.chociaż co do tego zadko kto sie przyczepia kolega ma w skuterze tłumik którego słychac w proemieniu kilometra. nie widac a słychac jak widmo
wiec co do tego mogÄ… i nie mogÄ… sie przyczepic
dodatkowo do rejestracji musiałbys robic homologacje przeglądy itp dało by sie bez problemu tyle że kosztowało by cie to więcej niz dołozenie i kupienie enduraka 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
erapin1 napisał(a):Ale nie wiem czy DT nie bedzie na mnie zaduza bo sasiad ma i jak jezdzilem na jesieni to mialem z 146cm i dawalem rade ale jak nakrecalem i mnie przechylilo to juz nie podnioslem ;p
Do podniesienia moto jest potrzebna nie tyle siła co technika

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):erapin1 napisał(a):Ale nie wiem czy DT nie bedzie na mnie zaduza bo sasiad ma i jak jezdzilem na jesieni to mialem z 146cm i dawalem rade ale jak nakrecalem i mnie przechylilo to juz nie podnioslem ;p
Do podniesienia moto jest potrzebna nie tyle siła co technika :)
a co do tego..... ja mam teraz prawie 14 lat ale gabarytowo to jak 11 latek ;p A jaka ta technika podnoszenia?Przydalaby mi sie :)
- erapin1
- Świeżak
DT, KMX, MTX, CRM. Co do podnoszenia moto: http://www.pinkribbonrides.com/dropped.html znasz trochÄ™ angielski?
Jak nie to poszukaj w googlach i znajdziesz sporo.
Sam kiedyś się siłowałem z moto (jestem wysoki ale chudy jakby mnie głodzili
). Trochę czytania i praktyki a potem to już weszło w krew i bez problemu w każdej sytuacji.

Jak nie to poszukaj w googlach i znajdziesz sporo.
Sam kiedyś się siłowałem z moto (jestem wysoki ale chudy jakby mnie głodzili

Ostatnio edytowano 16/4/2009, 21:02 przez Landryss25, łącznie edytowano 1 raz
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
dokładnie ja gdzies to widziałem metody podnoszenia. stajesz tyłem za kiere i gdzies okolice tylnego błotnika i poszli
że podobno łatwiej niz przodem. na początku mozesz miec problemu ale kilka upadków i bedziesz podnosił jak zły
chociaż po co podnosic lepiej jeździc 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
witam.mam takie pytanie.chce sobie kupic taki motor,ale inni mi go odradzaja ze sie bedzie sypal.napiszcie czy sie oplaci.wczesniej jezdzilem tylko na wskach175
tu jest link:
http://www.sanok24.pl/ogloszenia/szczegoly/37128

tu jest link:
http://www.sanok24.pl/ogloszenia/szczegoly/37128
- ziomal06
- Świeżak
to jest troche stare
a mała pojemnosc i te motorki są dosyc mocne wiec tam silnik juz pewnie cały wyrobiony. wysokie obroty szybko dobijają 2T
wiec poszukaj czegos nowszego. pozatym nie wiem jak w wersji 100 poj ale w 125 szybko skrzynie padają. mimo dobrego dbania. moze byc dobry na początek a potem moze sie okazac że bedzie trzeba ładowac kasy sporo

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
niczym. jedynie ma kółka SM wsadzone
chyba oba po 17 czy tam 18 cali. większe tarcze hamulcowe

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości