KINGWAY LANDER "TROPHY" 250 CC
• Strona 1 z 1
KINGWAY LANDER "TROPHY" 250 CC
Witam,
szukam czegoś do pośmigania po okolicznych lasach i polach patrzałem na chińskie quady i tak wpadłem na tą maszynę
opis LANDER "TROPHY" 250 CC http://www.kingway.pl/prod.php?idg=49&i ... pe=&kword=
Na wstępie piszę, że motocykl chciałbym używać rekreacyjnie do jazdy po lesie, łąkach polach. Nie mam zamiaru bablać się w ciężkim terenie jedynie lekki teren ogólnie mówiąc zabawa
Chciałbym żeby też motocykl miał homologacje bo na asfalcie będzie wykorzystywany w 50%
Czy ten Kingway to dobry pomysł - wiem wiem, że to chiny ale tez nie stać mnie na coś droższy, poza tym faktura vat jest dla mnie istotna to chciałbym odliczyć podatek wieć raczej nowy sprzęt
szukam czegoś do pośmigania po okolicznych lasach i polach patrzałem na chińskie quady i tak wpadłem na tą maszynę
opis LANDER "TROPHY" 250 CC http://www.kingway.pl/prod.php?idg=49&i ... pe=&kword=
Na wstępie piszę, że motocykl chciałbym używać rekreacyjnie do jazdy po lesie, łąkach polach. Nie mam zamiaru bablać się w ciężkim terenie jedynie lekki teren ogólnie mówiąc zabawa

Chciałbym żeby też motocykl miał homologacje bo na asfalcie będzie wykorzystywany w 50%
Czy ten Kingway to dobry pomysł - wiem wiem, że to chiny ale tez nie stać mnie na coś droższy, poza tym faktura vat jest dla mnie istotna to chciałbym odliczyć podatek wieć raczej nowy sprzęt
- mattcardan
- Świeżak
- mattcardan
- Świeżak
Wygląda na kopie Yamahy wr 250 ale nie dziwie się bo chińczyki kopiują wszystko
Oczywiście jakość to druga sprawa. Mój kumpel miał chińskiego quada 200cc i mu jeździł niecały rok. Drugi kolega ma chińskiego crossa 250cc i ciągle się psuje. Kiedyś poleciały mu wszystkie szprychy w tylnym kole
Dodam że motor jest z 2008 roku więc prawie nówka a i tak ciągle coś jest nie tak. Dopiero go kupił i już sprzedaje bo nie może sobie dać rady z nim. Moje zdanie jest takie że kupisz markowy motor enduro który ma 10 lat i pochodzi ci on jeszcze dużo czasu a nowy chińczyk góra 2 lata. Ale zrobisz jak uważasz. Pozdro

- bartexo
- Świeżak
dokłądnie ja sie zgadzam. kolega ma 125 kingwaya jeździ juz sporo no i wiadomo jak to kingway. przejechałem sie nim powiem tak ciągnie ładnie <jak na kingwaya bo co do mocy to 0 moja yamaha dt jest 3 razy szybsza> ale sie dosyc wygodnie siedzi. ma serwis gwarancyjny to jest duzy plus. mało pali wiec do takiej jazdy ideał. chociaż jezeli cie stac bym polecił dr 125. osiągi podobne ale DR jak spokojnie jeździł bedziesz to DR przejeździ ciebie i następny własciciela posmiga. bo to motor niesmiertelny. no ale gdyby kupic ją z serwisu czy komisu mze bys dostał fakturke 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no tak
nie wierzysz to nie wierz ale taka prawda. tamten ledwo co sie pod górki zbierał <choc 4t> ale czasy na okrązenie na torze miałem prawie 3 razy lepszy. tamto cos miało duuzo słabsze zawieszenie

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
kolego jeżeli szukasz jakiegoś endurka to za tą cene kupisz sobie zajefajny motorek ;d
powiedz tylko ile max kasy chcesz przeznaczyc, ile masz lat, wzrostu, waga no i doświadczenie jakieś??
a znajdÄ™ dla Ciebie to czego szukasz ;d
w renomowanych markach, dobrym dostępie do częsci i nie zawodności, no i niezłej frajdy z jazdy ;d
powiedz tylko ile max kasy chcesz przeznaczyc, ile masz lat, wzrostu, waga no i doświadczenie jakieś??
a znajdÄ™ dla Ciebie to czego szukasz ;d
w renomowanych markach, dobrym dostępie do częsci i nie zawodności, no i niezłej frajdy z jazdy ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości