Kilka Pytań Nowicjusza
• Strona 1 z 1
Kilka Pytań Nowicjusza
No wiec tak od kilku lat mam zajwke na crossa,postanowiłęm wkońcu go zakupić.Ale że jestem lajkiem to zapytam:
lepiej enduro czy crossa?
co może mi zrobić policja jak mnie złpaie na crosie?
czy opłaca się sprowadzić z włoch crossa?
do ilu kupie 250 w polsce najmniej a do ilu za granicą?np z włoch jakbym sprowadził?
jeżdizłem na motorach ale na crossie nigdy,waze 80 kg mam 184 wzrostu ale chciałbym odrazu zakupic lepszą maszyne typu 250
Aha nie mam prawka,co wtedy robi policja jak mnie złapie np?i bym miał enduro a co by zrobiła jakbym miał offroad
lepiej enduro czy crossa?
co może mi zrobić policja jak mnie złpaie na crosie?
czy opłaca się sprowadzić z włoch crossa?
do ilu kupie 250 w polsce najmniej a do ilu za granicą?np z włoch jakbym sprowadził?
jeżdizłem na motorach ale na crossie nigdy,waze 80 kg mam 184 wzrostu ale chciałbym odrazu zakupic lepszą maszyne typu 250
Aha nie mam prawka,co wtedy robi policja jak mnie złapie np?i bym miał enduro a co by zrobiła jakbym miał offroad
- Mentor-krj
- Świeżak
- Mentor-krj
- Świeżak
dziwaczne pytania zadajesz
mandat za brak prawka ubezpieczneia itp jakies hmm nie jestem pewien ale coś koło 2000zł
nie ważne skąd byś sprowadzał, ale wazne w jakim stanie
i za 1000zł kupisz w polsce..
krosa kupuje sie czym nowszego aby nie pakowac w niego multum$ jeśli chodzi o 240 w 4t
za jakies 11 w górę spokojnie cos dobrego kupisz
mandat za brak prawka ubezpieczneia itp jakies hmm nie jestem pewien ale coś koło 2000zł
nie ważne skąd byś sprowadzał, ale wazne w jakim stanie
i za 1000zł kupisz w polsce..
krosa kupuje sie czym nowszego aby nie pakowac w niego multum$ jeśli chodzi o 240 w 4t
za jakies 11 w górę spokojnie cos dobrego kupisz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
chyba nie 500 zl, za brak oc to z 5tys mozna dostac. nie kupuj 250 bo sa drogie, to dziwne ale wieksza pojemnosc taniej kupisz. nie oplaca sie teraz za bardzo sprowadzac bo euro jest drogie. ja mialem sprowadzic ale jak popatrzylem na ebay to zrezygnowalem. faktem jest ze z zagramanicy bedzie w lepszym stanie(prawdopodobnie)
Niech w księgach wiedzy szpera rabin Nauka to jest wymysł diabli Mądrością moją jest karabin I klinga ukochanej szabli
- przemol21
- Świeżak
no to skoro taka lipa jest to czemu ludzie kupują offroad? nadal a nie enduro?już tak zamtalem się z tego wszystkeigo że niewiem co kupić?chce polesie jeżdzić szybko ale żeby też było zwinnie i żeby lekki było w maire cross,dodam że prawie na crossie wiec chyba powyżej 250 bedzie przesadą. Dajcie mi jakiś model najlepiej enduro myślałem nad 125 ale wydaje mi się że bedzie mi mało ;/
- Mentor-krj
- Świeżak
Ja proponuję dla Ciebie Yamahę WR 250 albo Kawasaki KDX 250-300. Dobre sprzęty do polatania po lesie i ma możliwość rejestracji.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
2000 zł zapłacisz minimum. ale prędzej spierdo**** im
czy enduro czy cross zalezy od ciebie enduro oczywiscie da sie zarejestrowac to plus ale za 6000 nie kupisz enduraka w takim stanie i taki rocznik i taka moc jak full
a z włoch akurat mozna ciągnąc bo nawet tanio mozna wyrwac ale wszystko zalezy od stanu. i 250 na 1 motor troche samobójstwo. ale 125 są mniej oszczędne. chyba ze 250 w 4T

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ja wiem czy 250 to samobojstwo? Nie liczac pierdopedow pierwsze moto kupilem 535ccm, teraz po jednym sezonie kupilem dual sporta 600 a smierci w planach nie mam;P . prawka "A" nie posiadam choc posiadam "C", moto zarejestrowane wiec jak cos to zaplace 200 zl mandatu, a moze i wyprosic sie uda. Jak jade w teren to czasami zdejmuje blache, z zamiarem ze w razie czego sie nie zatrzymam. ale cross? wtedy jestes uziemiony, tylko tory albo banicja ;]
Niech w księgach wiedzy szpera rabin Nauka to jest wymysł diabli Mądrością moją jest karabin I klinga ukochanej szabli
- przemol21
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości