Honda CR 125 2003
• Strona 1 z 1
Honda CR 125 2003
Witam
Mam taki problem..dotychczas jeździłem na yz 125 03" ale z pewnych powodów musiałem ją sprzedać i teraz wybór padł na cr 125 tez z 03"..w yz jadąc na średnich obrotach motor szedł równo..a ta cr jakos tak nie równo chodzi..nie jest to typowe przerywanie czy coś bo motor dobrze ciągnie..oglądałem tez inną cr i tez podobnie miala a nawet gorzej..i nie wiem czy to przypadek czy CRki tak mają.. Prosiłbym o pomoc. Z góry dzięki
Pozdro

Mam taki problem..dotychczas jeździłem na yz 125 03" ale z pewnych powodów musiałem ją sprzedać i teraz wybór padł na cr 125 tez z 03"..w yz jadąc na średnich obrotach motor szedł równo..a ta cr jakos tak nie równo chodzi..nie jest to typowe przerywanie czy coś bo motor dobrze ciągnie..oglądałem tez inną cr i tez podobnie miala a nawet gorzej..i nie wiem czy to przypadek czy CRki tak mają.. Prosiłbym o pomoc. Z góry dzięki
Pozdro

-
wojtas109 - Świeżak
Słyszałem że Yz w porównaniu do CR właśnie lepiej jeździ w średnich obrotach. To opinie użytkowników którzy mieli okazję porównać, nie moje.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
nie wiem dokładnie jak to jest ale yamaha ma jaką inna tecnologie czy konstrukcie i ona inaczej chodzi od np cr ale mysle ze to tak jest w cr no ale jak juz smigałes na 125 to kup sobie cos cos mocniejszego chyba ze jeszcze chcesz ćwiczyc na 125 ale ja bym kupił mocnijszą
-
woj2900 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości