Mam Problem z Moto
• Strona 1 z 1
Mam Problem z Moto
Tak mam crossa 200ccm i nie wiem co mi się mogło stać normalnie codziennie mi chodził a dzisiaj pierwsze nie mógł mi wejść na obroty a teraz to tylko odpalę i po 8 s. zaraz mi gaśnie i nawet nie chce obrotów łapać bo jak ja mu gaz to on odrazu gaśnie. PROSZĘ O POMOC
- wojtek67
- Świeżak
Re: Mam Problem z Moto
Czy moglibyśmy Cię prosić o bliższe szczegóły jak marka motocykla, model, rok produkcji itp. Przepraszam, że nie wiemy jaki masz motocykl, a w związku z tym nie możemy Ci pomóc. OCZYWIŚCIE TO DOTYCZY WSZYSTKICH, którzy chcą i oczekują pomocy pisząc podobne posty, bez podania danych o motocyklu. Co prawda znam tylko jednego crossa 200 cc to KTM. Czy o taki motocykl Ci chodzi??wojtek67 napisał(a):Tak mam crossa 200ccm i nie wiem co mi się mogło stać normalnie codziennie mi chodził a dzisiaj pierwsze nie mógł mi wejść na obroty a teraz to tylko odpalę i po 8 s. zaraz mi gaśnie i nawet nie chce obrotów łapać bo jak ja mu gaz to on odrazu gaśnie. PROSZĘ O POMOC
- weteran
- Świeżak
edytuj posty z łąski swojej , prawy górny róg takie cuś jak edytuj- kliknij, napisz co masz napisac a następnie kliknij wyslij
ps: zdjęcie nie działa ale wiadomo oco kaman

ps: zdjęcie nie działa ale wiadomo oco kaman
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
edytuj posty ci ktoś napisał ! Kruciec ssący to ta guma która łączy cylinder z gaźnikiem, w każdym gaźniku znajducje się w tym samym miejscu 

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
• Strona 1 z 1