motocross
• Strona 1 z 1
motocross
Mam pytanie. Jezdzilem na chinczyku 150 i tak mniej wiecej zamierzam motor zmienic w kwietniu i mam taki problem bo ja jako niedoswiadczony czlowiek. jedni ludzie mowia zebym kupil 125yz lub sx a jedni mowia zeby brac 4t i namieszali mi w glowie i juz sam nie wiem podpowiedzcie mi. Z gory dzieki
- kar1992ol
- Świeżak
Nie bierz 4T. Kup 2T 125 npp yz i bedzie dobrze.
Napisz ile chcesz przeznaczyć na sprzęt.
Napisz ile chcesz przeznaczyć na sprzęt.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
nie mozna radzic c zy 2t czy 4t
zależy w jakim terenie chcesz jeździc. ile masz na to kasy. jaki styl jazdy cie interesuje. 2t to jesli masz narazie troche kasy i bedziesz miał w przyszłosci na zmiane tłoków itp i lubisz agresywną jazde na obrotach
4t bardziej spokojna jazda choc nie znaczy wolniejsza. tu zadziej padają częsci ale jak juz padną to naprawa jest kosztowna. yz cr sx to dobre sprzęty 125 poj w 2t sporo da frajdy z jazdy ale jezeli masz więcej kasy i nie chcesz mocno szalec 250 w 4 suwie powinna ci wystarczyc. także współczynników jaki moto jest sporo |:P

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości