Wybór crossa (125ccm)
• Strona 1 z 1
Wybór crossa (125ccm)
Witam jako że za niedlugo styknie mi 16 wybiore sie na zdanie a1 ale przedtem chcialbym kupic sobie jakas dobra maszyne wlasnie w tej pojemnosci taa tylko jaka ?
Chodzi mi bardziej o takiego crossa ktory jest dobry w terenie i bedzie mozna go zarejestrowac.
Budżet tak do 8tyś oczywiscie rocznik powyzej 2001r. i w bdb stanie.
Dodam ze bedzie to moja pierwsza 125 przedtem mialem skuterek ale znudzila sie jazda 80km/h i szukam czegos mocniejszego. Pozdro
Chodzi mi bardziej o takiego crossa ktory jest dobry w terenie i bedzie mozna go zarejestrowac.
Budżet tak do 8tyś oczywiscie rocznik powyzej 2001r. i w bdb stanie.
Dodam ze bedzie to moja pierwsza 125 przedtem mialem skuterek ale znudzila sie jazda 80km/h i szukam czegos mocniejszego. Pozdro

- JOKEmast
- Świeżak
szukaj exc 125 ;] jezdze nim i jak dla mnie swietny. i na droge i na tor. fakt ze duzo pali ale jak sie przycisnie to naprawde jest czym jechac ;] ja mam nastukane ponad 15 tys i nadal bardzo zwawo jezdzi 

Benelli 491 rr-->Yamaha DT 50 2003r.--> KTM exc 125
)

- Kuba111
- Świeżak
Przedawszystkim to najpierw musisz nauczyc sie jednego Cross to nie Enduro o ktore Ci chodzi. Crossa nie zarejestrujesz - nie ma homologacji.
KTM jest sprzetem wyczynowym mimo, ze pojemnosc nie przekracza 125 ccm to jednak moc jest wieksza niz 11 kW = 15 KM wiec automatycznie ladujesz w kategori A.
Polecam DT 125
KTM jest sprzetem wyczynowym mimo, ze pojemnosc nie przekracza 125 ccm to jednak moc jest wieksza niz 11 kW = 15 KM wiec automatycznie ladujesz w kategori A.
Polecam DT 125
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Przeczytaj to będziesz wiedział czego dokładnie szukasz: viewtopic.php?t=7951
KTM to nie jest moto którego szukasz bo to sprzęt wyczynowy który wymaga lepszej i częstszej opieki. Moto najlepsze bedzie takie jak kolega wyzej napisal

KTM to nie jest moto którego szukasz bo to sprzęt wyczynowy który wymaga lepszej i częstszej opieki. Moto najlepsze bedzie takie jak kolega wyzej napisal

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Człowieku jak chcesz coś mocnego to musisz też mieć umiejętności zeby na to wsiąść a nie wczesniej latałeś skuterem i teraz myślisz że nie wiadomo jak potrafisz jeździć:) Yamaha dt 125 odblokowana ma coś 25-30 koni więc napewno w terenie sobie poradzi(no chyba, że w niewiadomo jakim terenie bedziesz jeździł) o KTM-ie zapomnij to nie sprzęty dla nowicjuszy
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Yamaha DT 125 jest w zupełności wystarczającym motorem dla Ciebie. Sam na tym zaczynałem i uwierz, potrafi sponiewierać. Rok pojeździsz na czymś takim i później myśl o mocniejszych sprzętach. Yamahę DT z powodzeniem możesz rejestrować. Będziesz z niej zadowolony. Poza tym, ma cholernie wytrzymały silnik, więc nie wymaga jakiejś specjalnej troski. Polecam 

- R.K
- Świeżak
Dobra pomysle nad ta yamaszka bo wydaje sie dosc fajna i mozna zarejestrowac
tylko ciezko dostac jakas z nowszych modeli,pelno starych a dla mnie stare to jest dobre wino i skrzypce
moze poczekam do nastepnego roku i ceny spadna troche w dol,dzieki za pomoc

- JOKEmast
- Świeżak
Niby czemu ceny mają spaść ???
Jeszcze jest Aprilia rx 125 ... ma 33 KM, mojim skromnym zdaniem wygląda też lepiej od dt
ma dobre zawiecho ... 

Jeszcze jest Aprilia rx 125 ... ma 33 KM, mojim skromnym zdaniem wygląda też lepiej od dt

sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
JOKEmast napisał(a):Ale ja bym chial cos mocnego co sobie w terenie poradzi
Moto sobie napewno poradzi a Toba poprostu pozamiata.

- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości