Keeway X-ray
• Strona 1 z 1
Keeway X-ray
Witam mam ogromna prośbe a mianowicie chce kupić keewaya x-ray na róznych forach mało o nich pisza wiec prosze o jakieś komentarze
Z góry dzieki
Z góry dzieki

My bike My life
Bashan 200cc
:D rlz
Bashan 200cc

- GhostRider1993
- Świeżak
No ogólnie keewaye są niezłe jak na swoją klasę. X-ray ma podróbkę silnika minarelli Am6 ale jeśli azjatom udał się ten silnik to napewno będzie dobry i niezawodny. Wątpliwości bym miał co do zawieszenia bo chyba nie jest żadne firmowe ale nie jestem pewien.
Ale to pytanie bardziej pasowało by w dziale skutery bo tam prędzej będzie coś o nim wiedział niż w offroad.
Ale to pytanie bardziej pasowało by w dziale skutery bo tam prędzej będzie coś o nim wiedział niż w offroad.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl

*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
7000 pln - To kosztuje tyle co porządne kawasaki kx 80 ! ! ! Ja nie mam doświadczenia z tyym motorem, ale mam ze skuteraki keeway. I wiem, że raz w miesiącu trzeba odwiedzić serwis. Z kumplem pojechałem kiedyś pośmiegać po polnych drogach, jak wjechał tym swojim skuterem w dziure to mu tulnie światło odpadło (parodia) ...
Ja raczej niejestem za chińskimi wynalazkami (które wyglądają, a nie jeżdżą), wole kupić coś używanego ale markowego.
Ja bym się trzy razy zastanowił zanim coś takiego bym kupił ...
Pozdro.

Ja bym się trzy razy zastanowił zanim coś takiego bym kupił ...
Pozdro.
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
No tak ale co ja kupie nowego za 7.000zł ?? Jasne ze wolalbym cos rasowego ale nie dostane kasy na NIC używanego... Dajcie mi jakies propozycje nowych motorków w rozsądnej cenie...
Pozdro
Pozdro
My bike My life
Bashan 200cc
Bashan 200cc

- GhostRider1993
- Świeżak
Za 7000 kupisz "motor" a nie motor. A za tą cenę byś kupił naprawdę dobre moto.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Może nie do końca 7k ale markowe i ze sprawdzonym silnikiem minarelli AM6: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M691187
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Wicie co w poniedziałek jade po rs-ke 125
:P Dzieki za komentarze przekonaliście mnie
chce miec crossa no ale dobre crossiwo nie ma homologacji a u mnie to nie ma bata musi byc bo konfidentów tu nie brakuje a nawet terenu nie ma ;/
Pozdro

Pozdro
My bike My life
Bashan 200cc
Bashan 200cc

- GhostRider1993
- Świeżak
Jak to mówią o keeway'u :)
Dobra ja powiem wam tak
Keeway marka węgierska , produkcjia chińska , a co tzr'ka to może amerykańska . No i keeway przejoł fabryki benelli . Silnik kopia minarelli am6
wszystkie częsci raczej pasują . Ten co tam się rozpisywał o tym jak jego koledze tylnia lampa odpadła ( to raczej w x-ray'u niemożliwe ) ,widziałeś go kiedyś ?
Co do jakości (DVX) , wiesz gdzie produkują teraz rometa , Skośno oka technologia ???
Reasumując x-ray 50 jak na swoją klasę jest jednym z najbardziej opłacalnych moto 50

wszystkie częsci raczej pasują . Ten co tam się rozpisywał o tym jak jego koledze tylnia lampa odpadła ( to raczej w x-ray'u niemożliwe ) ,widziałeś go kiedyś ?
Co do jakości (DVX) , wiesz gdzie produkują teraz rometa , Skośno oka technologia ???
Reasumując x-ray 50 jak na swoją klasę jest jednym z najbardziej opłacalnych moto 50

Moja APRILIA RX 50 ;P off road
-
ptysq - Świeżak
Każdy dobrze wie jak często chińczyk musi odwiedzac serwis a jakosc pozostawia wiele do życzenia, a za 7000 można kupic takie moto że głowa boli. Nie wiem czy jakiśtam keeway, który nie ma zielonego pojęcia o produkcji motocykli offroadowych za 7000 to opłacalny zakup. Ale każdy ma swoje zdanie
*°¤•Honda HM CRE 50•¤°*
-
DVX - Świeżak
Co do uzytkownika DVX po 1 keeway to nie jest chinczykiem tak jak niektorzy tu pisza firme keeway przejela wloska firma benneli (włoska)ktora stacjonuje na wegrach .
Ja osobiscie posiadam keeway ry8 z 2007 roku mam na nim zrobione 13 000 km i jakos ani razu niebylem w servisie z powodu jakis usterek technicznych co wymienialem w nim to tylko akumulator i tylnia opone .A co do wypowiedzi ze lepiej wziasc rometa to buchlem smiechem po 1 romet jest tak padly ze go rowerem bym wziol kolega ma rometa endura 50 a jest padly dla tego ze ma silnik 4 sowowe chlodzone poeiwtrzem a keeway x ray 2 sow chlodzone ciecza .
Ja osobiscie posiadam keeway ry8 z 2007 roku mam na nim zrobione 13 000 km i jakos ani razu niebylem w servisie z powodu jakis usterek technicznych co wymienialem w nim to tylko akumulator i tylnia opone .A co do wypowiedzi ze lepiej wziasc rometa to buchlem smiechem po 1 romet jest tak padly ze go rowerem bym wziol kolega ma rometa endura 50 a jest padly dla tego ze ma silnik 4 sowowe chlodzone poeiwtrzem a keeway x ray 2 sow chlodzone ciecza .
- adik133
- Świeżak
Zgadzam się z kolegi wypowiedzią mam tego Keeway-a od 3 lat jak najbardziej jest to sprzęt dorównujący Yamaha dt 50 bo mi dużo o tym wiadomo jeszcze ani razu nic nie wymieniałem oprócz opony tylnej bo szybko padła. Wady- b.duże zużycie paliwa jak na tę pojemność (ponad 4 litry) i nikt mi nie wmówi że jakieś podrobione chiński padło na silniku 4 suwowym może mu dorównać. Zresz to wszystko są materiały wysokiej jakości a rozmiarami bije wszystkie 50 i niektóre 125 jakie są dostępne na rynku!!!
Pozdro
Pozdro
- trojanek27
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości