Zobacz wątek - MOTOR NA A1, CROSS Z HOMOLOGACJĄ
NAS Analytics TAG

MOTOR NA A1, CROSS Z HOMOLOGACJĄ

Enduro, Cross
_________

MOTOR NA A1, CROSS Z HOMOLOGACJĄ

Postprzez bibiisbatman » 20/12/2017, 16:40

Cześć,
A więc skończyłem te 16 lat więc pora wyjechać legalnie na drogi. Tutaj nasuwa się pytanie o motocykl.
Do tej pory jeżdziłem dwusuwem, ogólnie motocross, enduro. I szczerze mówiąc nie che rzucać terenu, więc chciałbym żebyscie zaproponowali mi jakis motocykl. Chciałbym, żeby to był jakiś enduro/cross z homologacją, żebym polatał gdziekolwiek. Będę dojeżdżał do szkoly w Krakowie, czasem w las. Koniecznie w 4T, wizualnie chce żeby on podchodził pod agresywne kształty ktmów np. exc. Zależy mi żeby szybciutko się zbierał, i super brzmiał. Ten dźwięk to klucz, chce żeby był jak najbardziej podobny do 250 w 4T. W ogole chce cos na czym moge jeżdzić na A1 a co bardzo przypomina 250. Budżet tak mniej wiecej 9000zł. Spalanie nie ma znaczenia dla mnie, chodzi najbardziej o przyspieszenie, dżwięk i wygląd.
Ewentualnie jakieś supermoto które brzmi jak 250.
Próbowałem o tym czytać, ale chyba nie ma opcji żebym coś 250 podpiął pod A1 nie?
z góry dzięki
bibiisbatman
Świeżak

Re: MOTOR NA A1, CROSS Z HOMOLOGACJĄ

Postprzez henio12323 » 20/12/2017, 19:34

A1 jest do 125tek

nie istnieją takie motocykle niestety, zaden nie bedzie brzmiał jak 250tka, rzaden nie bedzie mocny, wygląd to rzecz gustu moze jakies yamahy WR 125 moga sie podobac ale do wyczynowych enduraków im brakuje - i takich motocykli nie znajdziesz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad