Jakie enduro do 9 tyś
• Strona 1 z 1
Jakie enduro do 9 tyś
Witam, mam problem z wybraniem enduro chodzi mi o najlepszy motocykl ktory sprawdzi sie w terenie jak i na asfalcie na motocykl moge wydac 9 tys myślałem nad honda xr 650 ale sa troche drogie i mało ich na ogłoszeniach albo xr 600 one sa troche tansze i czy to znaczy ze gorsze chodzi mi ogolnie zeby podsunąć pomysl jaki moge motocykl wybrac moge dodac ze w wakacje jade do niemiec na robote i tam moge cos poszukac sa tam tansze motocykle, bardzo prosze o pomoc 

- gromysz1
- Świeżak
a ja szukam gwiazdki z nieba ;D niedrogiej ale takiej najfaniejszej...
albo jedno albo drugie ;P
nie wiem do czego cchesz uzywac moto, sprzęty typu xr 600 to krowy na przeloty turystyczne, - tam sie spisuja, kazda próba wjazdu w ciezszy teren to katorga dla uzytkownika. jeden z takich bardziej uniwersalnych moto, - czyli tanich w zakupie, tanich w eksploatacji, i z miare niezłymi mozliwosciami terenie to suzuki DRZ 400,
albo jedno albo drugie ;P
nie wiem do czego cchesz uzywac moto, sprzęty typu xr 600 to krowy na przeloty turystyczne, - tam sie spisuja, kazda próba wjazdu w ciezszy teren to katorga dla uzytkownika. jeden z takich bardziej uniwersalnych moto, - czyli tanich w zakupie, tanich w eksploatacji, i z miare niezłymi mozliwosciami terenie to suzuki DRZ 400,
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
wiem ze jest to ciezki sprzet brat mlodszy ma kawasaki klx 650 c jest to ciezkie enduro ale nie jest z nim tak tragicznie mozna sie wczuc w niego tak samo z tymi xr600 ale np xr 650 jest lzejszy i mocniejszy, a jezeli chodzi do drz 400 jak jest z nim co ile trzeba remont robic i wgl oleje chodzi mi o moto ktore nie wymaga duzego wkladu finansowego ale tez mocniejsze
- gromysz1
- Świeżak
no ja to rozumiem że chcesz tanie moto, ale xr 600 to sie nadaje na prostą lesną sciezke i tyle. na jakies górny, szybsze przeloty po lesie takie sprzety sie nie nadają.
drogo to wychodzi cos typu ktm exc - tam to koszta sąwysokie zawsze
DRZ duzo tansza, ciezko mówic co ile, bo to zalezy co sie kupi, jak sie jeździ, jak sie dba itp. ale tłok z 200-500 godzin spokojnie moze wytrzymać nawet. nie bedą to na pewno przebiegi takie jak w xrkach itp, ale tym sie da sensownie polatac po lesie przynajmniej
drogo to wychodzi cos typu ktm exc - tam to koszta sąwysokie zawsze
DRZ duzo tansza, ciezko mówic co ile, bo to zalezy co sie kupi, jak sie jeździ, jak sie dba itp. ale tłok z 200-500 godzin spokojnie moze wytrzymać nawet. nie bedą to na pewno przebiegi takie jak w xrkach itp, ale tym sie da sensownie polatac po lesie przynajmniej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1