Proźba o wasze opinie Yamaha XT 600 vs Suzuki DR 650
• Strona 1 z 1
Proźba o wasze opinie Yamaha XT 600 vs Suzuki DR 650
Witam Ponownie - chciałbym zapytać osob znających te motocykle o małe porównanie obu maszyn pod wzglendem :
Awaryjność
Łatwość prowadzenia / ogarniecia
2 najwieksze minusy
2 najwieksze plusy
+ wasze zdanie który ma przewage
(początkujący motocyklista , 172cm , 85 kg , 29 lat , bez szaleństw - uniwersalny sprzęt - coś co bedzie poprostu praktyczne zarówno na droge jak i polną scieżkę )
Prosze o dość obiektywne podejscie do tematu
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na opinie bardziej doświadczonych motocyklistów
Awaryjność
Łatwość prowadzenia / ogarniecia
2 najwieksze minusy
2 najwieksze plusy
+ wasze zdanie który ma przewage
(początkujący motocyklista , 172cm , 85 kg , 29 lat , bez szaleństw - uniwersalny sprzęt - coś co bedzie poprostu praktyczne zarówno na droge jak i polną scieżkę )
Prosze o dość obiektywne podejscie do tematu
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią na opinie bardziej doświadczonych motocyklistów
- Barth86
- Świeżak
jak dla mnie - a olbrzymiego doswiadczenia z tymi modelami nei miałem ( wątpie że ktos miał akurat z tymi tutaj ... )
awaryjnosc - tutaj ciezko cokolwiek powiedziec, motocykle są same w sobie wieczne, wszystko kwestia tylko kto jak dbał.
łatwosc prowadzenia - porównywalna
jak dla mnie motocykle porównywalne, najlepiej jakbys sam sie dosiadł do obu i ocenił co ci lepiej "leży'
awaryjnosc - tutaj ciezko cokolwiek powiedziec, motocykle są same w sobie wieczne, wszystko kwestia tylko kto jak dbał.
łatwosc prowadzenia - porównywalna
jak dla mnie motocykle porównywalne, najlepiej jakbys sam sie dosiadł do obu i ocenił co ci lepiej "leży'
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1