Zobacz wątek - Przygoda z motocrossem jak zacząć jaki motocykl podstawowe p
NAS Analytics TAG

Przygoda z motocrossem jak zacząć jaki motocykl podstawowe p

Enduro, Cross
_________

Przygoda z motocrossem jak zacząć jaki motocykl podstawowe p

Postprzez Fokus1882 » 22/4/2015, 15:52

Witam postanowiłem zacząć przygodę z motocrossem posiadam jakąś tam płynność finansową wszystko zaczęło się od tego jak dano mi pojeździć na kawasaki kx250 motocykl ma około 65KM z tego co mi wiadomo jak dla mnie moc ogromna ale nie mam doświadczenia z taka duża maszyna w terenie gdyż śmiałem po łąkach więc chciał bym zacząć od czegoś słabszego zastanawiam się nad kawasaki kx125 bądź suzuki rm125 to prawda ze mają one te 40 koni ? Oglądałem również kilka filmów o tym motocrosie od czego polecacie zacząć 2t czy 4t ? Wiem ze w 2t wymienia się tłok co roku a generał na po 2 latach ale też Nie będę co upalal i będzie
Jezdzony sobota/niedziela to tyle w kwesti motocykla jeszcze bezpieczeństwo jakiej firmy ubrania ciuchy buty
Polecacie ?
Fokus1882
Świeżak

Postprzez henio12323 » 22/4/2015, 19:17

wpisz sobie suzuki rm 125 dyno, w google wyskoczą ci wykresy z hamowni i sobie porównaj ile mają mocy realnie.

nie ma czegos takiego od czego zacząć, i 2T i 4T jest spoko.

nie zmienia sie co rok czy dwa, mozesz i 10lat jeździc zmienia sie na godzinym, ale czy 2T cyz 4T wychodzi cenowo podobnie.

poczytaj o ciuchach bo było nie raz, firma kazda spoko
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê