Problem ze sprzęgłem.
• Strona 1 z 1
Problem ze sprzęgłem.
Gdy mam wbity bieg i wciśnięte sprzęgło (do samego końca) to koło się kręci, tak jakby sprzęgło było puszczone. Na luzie jest normalnie. Co może byc przyczyną?? Linka jest dobrze wyregulowana.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
??? nie wiem o co Ci chodzi, ale tak powinno być, widziałeś kiedyś że jak ktoś wciska sprzęgło to się koło nie kręciło ?
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
R1 napisał(a):??? nie wiem o co Ci chodzi, ale tak powinno być, widziałeś kiedyś że jak ktoś wciska sprzęgło to się koło nie kręciło ?
tylne koło jest w powietrzu - nie dotyka ziemi. jest wbity luz - nie kręci się, wbijam 1nkę - mam wciśnięte sprzęgło i koło zaczyna sie kręcić, sprzęgło nie odbija do końca. Nie chodzi mi o to ze koło ma hamować po naduszeniu sprzęgła.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
wymień sprzęgło (komplet) i powinno być OKEY
Pozdr

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
motoktos napisał(a):jesli motor stoi normalnie na ziemi, a sprzeglo sie nie slizga, nie czujesz ze moto probuje odjezdzac nawet na wcisnietym sprzzegle to tak ma byc.
problem w tym że odjeżdża, czuć że ciągnie do przodu na wciśniętym sprzęgle. Sory że lipnie wytłumaczyłem o co mi chodzi i dzięki za porady.

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1