niezawodny moto w teren
• Strona 1 z 1
niezawodny moto w teren
witam was wszystkich jestem tutaj nowy i mam do was pytannie chcialbym zakupic jakies moto w teren
co byscie mi zaproponowali crosa czy enduro pojemnosc 250 czy 400 i 2Tczy 4T dodam ze motor bedzie jezdzic po lasach polach blota bagnach itd.jednym slowem w ciezkich warunkach. Powiem zeby byl tani w eksploatacji malo sie psul i palil w miare nie duzo cena tak do 5000zl co palecacie w tych pieniadzach

- rafka9t
- Świeżak
po 1 nie ten dział - przenoszę gdzie trzeba
hehe skoro do lasu to nie szukasz crossa tylko enduro
po 3 motocykl i pojenosc dopasowuje sie do stylu jazdy i warunków. ciezkie warunki dla jednego to troche błota i 2 kałuże, dla innego to górskie podjazdy.
po 4 za 5000 zł nie pchaj sie w enduro bo nie kupisz w tej cenie hard enduraka, crossówke kupisz ale to bedzie dosyc stare moto, sypliwe i kiepskie na takie tereny, nie masz mozliwosci dorzucic troche grosza? exc 200 zapewne by na początek wystarczyło w ciezki górzysty teren jakies wąwozy itp
hehe skoro do lasu to nie szukasz crossa tylko enduro
po 3 motocykl i pojenosc dopasowuje sie do stylu jazdy i warunków. ciezkie warunki dla jednego to troche błota i 2 kałuże, dla innego to górskie podjazdy.
po 4 za 5000 zł nie pchaj sie w enduro bo nie kupisz w tej cenie hard enduraka, crossówke kupisz ale to bedzie dosyc stare moto, sypliwe i kiepskie na takie tereny, nie masz mozliwosci dorzucic troche grosza? exc 200 zapewne by na początek wystarczyło w ciezki górzysty teren jakies wąwozy itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości