KTM sx 144 za 7800 / 2008r - opłaca się ? Szybko dajcie znać
• Strona 1 z 1
KTM sx 144 za 7800 / 2008r - opłaca się ? Szybko dajcie znać
Witam, mam możliwośc kupienia od znajomego KTM SX 144 za 7800zł, kolega chciał 9 tys, dałem swoją cenę i na nią przystał. W moto wymieniony tłok (4mh przejechane ). Jedynie do wymiany łożysko na tylnym kole, podobno da radę jeszcze przejeździć ale dla bezpieczeństwa wymieniłbym tą cześć na nową.
Czy cena jest dobra jak na ten rok ? czy ciągnąć go niżej na 7500zł bo po tyle w zasadzie ten rocznik chodzi ? Wiem, że moto jest sprawdzone. Warto za tą cenę kupić ? Po ile standardowo takie chodzą ?
Zareagujcie na mój post i dajcie znać co o tym sądzicie jak najszybciej.
Czy cena jest dobra jak na ten rok ? czy ciągnąć go niżej na 7500zł bo po tyle w zasadzie ten rocznik chodzi ? Wiem, że moto jest sprawdzone. Warto za tą cenę kupić ? Po ile standardowo takie chodzą ?
Zareagujcie na mój post i dajcie znać co o tym sądzicie jak najszybciej.
Kamilkielce
- Kamilkielce
- Świeżak
łozyska w kole to podstawa w KTMie wiec od razu warto zmienic póki nie jest za późno bo to najmniejszy wydatek.
cena nie wiem czy dobra, popatrz po allegro, olx itp rynek dyktuje cene i sie zmieniają. dzisiaj cenią sie po tyle, za rok mogą kosztować mniej albo więcej - różnie bywa.
cena nie wiem czy dobra, popatrz po allegro, olx itp rynek dyktuje cene i sie zmieniają. dzisiaj cenią sie po tyle, za rok mogą kosztować mniej albo więcej - różnie bywa.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości