honda cr części
• Strona 1 z 1
honda cr części
ok to tak nie wiem czy w dobrym dziale ale mam taki problem. ma zamiar złożyć cr-ke 125 po części i kusi mnie rocznik 97 i problem w tym że nie wiem czy muszę wszystkie części kupować tego samego rocznika czyli 97. nie wiem czy np jakbym miał rame z 97 i półki z 95 to by mi pasowały itd i tu pytanie do was czy ktoś wie w jakich rocznikach dane części były takie same np rama od 95 do 2000 była taka sama np półki w rocznikach 92 do 98 były takie same. nie wiem czy jasno opisałęm ale jak ktoś ma pytanie to śmiało pisać z góry dzieki za odpowiedz
- daw1212
- Świeżak
nie opłaca sie składać na częsci, wyjdzie duuuzo drożej.
a lepić syfu nie ma co bo potem to nie bedzie sensownei jeździło. sporo częsci pasuje wymiennie ale co do jakich roczników to juz może komus sie bedzie mooooocno nudziło i Ci napisze - ale bym nie liczył na super konkrety
a lepić syfu nie ma co bo potem to nie bedzie sensownei jeździło. sporo częsci pasuje wymiennie ale co do jakich roczników to juz może komus sie bedzie mooooocno nudziło i Ci napisze - ale bym nie liczył na super konkrety
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
A może tak wejdziesz tutaj http://www.partzilla.com/parts/search/Honda/parts.html wybierasz dany rocznik i daną część i pisze gdzie szła taka sama.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
ale to szkoda kasy, lepszą opcja to kupic taki motorek np do remontu lekkiego tanio, ale kompletny, i go odbudować. składając niczego ciekawego sie nie nauczysz, chyba że jak rzeźbic w syfie.. kup sobie kompletny, rozbierz na czesci pierwsze i sie baw
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości