Chinole
• Strona 1 z 1
Chinole
Witam
Chciałbym kupić taniego crossa 125 albo 200. Od razu chciałbym dodać że jeszcze nigdy nie jeździłem na żadnym motocyklu i znam się tylko na teorii xDD
Szukam jakiegoś taniego chinola (najlepiej nówki), ponieważ chciałbym nim pojeździć tak z 2 lata i później przesiąść się na coś większego oraz nie zamieżam zbyt dużo w niego inwestować (nie mam na tyle kasy). Mam ponad 15 lat, 60 kg wagi, ok.173cm wzrostu. Najbardziej spodobał mi się ten http://www.kxdmoto.de/db608 lub diabolini, które ponoć jest lepsze od kxd gdyż ma mocniejsza ramę (tak słyszałem). Chodzi mi tylko o przejażdżkę w pola albo ,,lekko'' po lesie. W moim kawałku kilka osób ma takie chinczyki i jeżdżą na nich sporadycznie, więc też rzadko się psują.
Czytałem wiele forów na ten temat i ogólnie wygląda to tak, że made in china, 2 dni i ni ma, ale są jednak wyjątki
Jestem tu nowy i nw czy napisałem w dobrym dziale, więc proszę o przeniesienie w razie czego.
Chciałbym kupić taniego crossa 125 albo 200. Od razu chciałbym dodać że jeszcze nigdy nie jeździłem na żadnym motocyklu i znam się tylko na teorii xDD
Szukam jakiegoś taniego chinola (najlepiej nówki), ponieważ chciałbym nim pojeździć tak z 2 lata i później przesiąść się na coś większego oraz nie zamieżam zbyt dużo w niego inwestować (nie mam na tyle kasy). Mam ponad 15 lat, 60 kg wagi, ok.173cm wzrostu. Najbardziej spodobał mi się ten http://www.kxdmoto.de/db608 lub diabolini, które ponoć jest lepsze od kxd gdyż ma mocniejsza ramę (tak słyszałem). Chodzi mi tylko o przejażdżkę w pola albo ,,lekko'' po lesie. W moim kawałku kilka osób ma takie chinczyki i jeżdżą na nich sporadycznie, więc też rzadko się psują.
Czytałem wiele forów na ten temat i ogólnie wygląda to tak, że made in china, 2 dni i ni ma, ale są jednak wyjątki
Jestem tu nowy i nw czy napisałem w dobrym dziale, więc proszę o przeniesienie w razie czego.
- Zielak66
- Świeżak
Dział dobry, o chinolach już parę razy się wypowiadałem, sądząc po wzroście brałbym diabolini na pełnowymiarowych kołach (21 i 18 cali), ogólnie jest tak że silniki tam chodzą długo i dobrze a czy to diabolini czy to ten czy jeszcze inny to wszystko ma problemy z ramą i zawieszeniem.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
jak masz kupowac nówke chinola, to lepiej kup sobie markowy motorower 50tka - duzo lepiej sie tym jeździ, kasy sie nie wydaje aż tak, no i nie jest strach gdzies dalej wyjechac, że ci sie rama złoży czy cos porozkręca. a potem i tak duzo nie stracisz. a diabolini potem jak za tysiaka sprzedasz to bedzie nieźle
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości