Opłaca się yz 85 ?
• Strona 1 z 1
Opłaca się yz 85 ?
Witam, otóż mam problem. Aktualnie posiadam crossa a raczej enduro Rieju mrx 50 z silnikiem od yamahy 125 w 4t. Jest on dla mnie trochę za wysoki i za ciężki :/ mam 166 cm wzrostu. Opłaca się sprzedać owego rieja i kupić yz 85 na ten jeden/dwa sezony ? Z mocą raczej nie będzie problemu bo spokojnie jeździłem na kuzyna yz 125 i dawałem rade tylko za wysoko było i nie miałem jak utrzymać motoru. Proszę o szybką odpowiedź. Jeśli temat jest nie tu to przepraszam. (szukałem na google, innych forach i tu ale żadnego podobnego tematu nie znalazłem)
- Zioox
- Świeżak
Jeśli kuzyn ma yz 125 to powinien Ci powiedzieć jak z kosztami utrzymania, jeśli Cię nie przerażają to możesz zmieniać.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Ścigacz.pl
Osobiście jeździłem na yz 85 z 2006-7 roku motor jest dobry aczkolwiek jak posiadam 183cm wzrostu więc siedzę jak na jakimś małym rowerku młodszego brata :p Powiedz jeszcze ile ważysz. Yz na której jeździłem psuła się od czasu do czasu jakieś duże usterki to to nie były więc kosztów też dużych nie było, paliwa starczało na cały dzień jazdy, oczywiście mocy również, jak umiesz jeździć to spokojnie przeskoczysz nie jedną hope 

- Yankes98
- Świeżak
• Strona 1 z 1