Co zamiast yz426f ?
• Strona 1 z 1
Co zamiast yz426f ?
Witam, od jakiegoś czasu śmigam yz426f. Motocykl głównie mi służy do latania po lasach. Jak wiadomo crossówka zbytnio do tego się nie nadaje, co zacząłem odczuwać. Po drugie serwis takiego motocykla, wszytko wyliczone w mth. Ciągle trzeba coś przy nim robić, w parze z tym idą koszta. Jaki motocykl byście polecili jako następce YZ do latania po lesie? Sprzęt lekki, mocny z pancernym silnikiem. Coś takiego w ogóle istnieje? 

-
danonek7 - Świeżak
hehe odkąd kupiłem RFSa 5 lat temu do dzisiaj widze że ceny praktycznie stoją w miejscu - sprawa prosta, ramy są średnie bym powiedział w stosunku do nowszych roczników ale nie prowadzą sie tragicznie, z kolei silniki nie są mocno elastyczne ani nie pracują super płynnie ale są bardzo trwałe. dla amatora i tak ciezko wyczuć róznice nowszy starszy, ale róznica w cenie na pewno odczuje
obok EXC polecam yamahe WR praktycznie to samo co yzf ale silnik przemodelowany pod enduro, lepsze zawieszenie itp itd

obok EXC polecam yamahe WR praktycznie to samo co yzf ale silnik przemodelowany pod enduro, lepsze zawieszenie itp itd
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości