Mozliwe przytarcie?
• Strona 1 z 1
Mozliwe przytarcie?
Czesc. Ostatnio mialem nieprzyjemna sytuacje, podczas podjazdu musialem wyrzucic motocykl i niefortunnie spadl on na lewa strone i caly czas chodzil. Jako ze podjazd byl stromy musialem leciec na okolo i zajelo mi to z 40sek-1 minute. Gdy podbieglem, odrazu go zgasilem i dziwnym trafem wrzucil sie luz. Podnioslem go, poczekalem az olej sie mniej wiecej wyrowna, pare razy kopnalem, odpalilem i pojechalem jezdzic dalej. Dopiero w domu do mnie dotarlo: 'o k*rwa, mogl sie troche przytrzec".
Teraz pytanie: Czy nie lezal zbyt dlugo? Jest jakas szansa ze sie nie przytarl, bo jednak jezdzilem pozniej jakies 2h.
Motocykl to Suzuki rmz 250 04-06r
Teraz pytanie: Czy nie lezal zbyt dlugo? Jest jakas szansa ze sie nie przytarl, bo jednak jezdzilem pozniej jakies 2h.
Motocykl to Suzuki rmz 250 04-06r
Suzuki RMZ 250
-
matthew #3 - Świeżak
ale chodził na wolnych obrotach czy gaz na maxa ?
współczesne 4takty mogą praktycznie pracowac do góry nogami ;P nie raz miałem na podjeździe że moto poleciał i praktycznie do góry nogami był i pracował jak trzeba, gorzej jak zgaśnie bo od razu w odme idzie olej potem do f.powietrza i ładna struga dymu potem jest
ale póki chodzi i nie pobrał oleju ( nie kopcił ) to sie nic nie stało. oleju tez zazwyczaj jest na tyle sporo że pompy go zassają nawet jak jest silnik przechylony
współczesne 4takty mogą praktycznie pracowac do góry nogami ;P nie raz miałem na podjeździe że moto poleciał i praktycznie do góry nogami był i pracował jak trzeba, gorzej jak zgaśnie bo od razu w odme idzie olej potem do f.powietrza i ładna struga dymu potem jest

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
chodzil na wolnych. dzieki henio za uspokojenie, bo mialem zamiar jutro silnik rozbierac 

Suzuki RMZ 250
-
matthew #3 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości