Rm, yz , kx, sx, cr
• Strona 1 z 1
Rm, yz , kx, sx, cr
CZy podejdzie którys z tych tłok do rm 85 ?
- Biniu176
- Świeżak
- stanio50
- Świeżak
raczej nie, tzn pod wymiar itp może i podpasują moze nawet da sie zamontowac, ale wystarczy że bedzie przesunięty jakis wymiar np okno podcięte inaczej w cylindrach i juz tłok moze nie spełniac swojej funkcji dlatego szkoda nawet kombinować
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
podejrzewam ze nikt tutaj nie jest inżynierem zajmującym się projektowaniem, budową tłoków i zna dokladne wymiary na pamięć. Każdy cylinder jest inny i do kazdego modelu tlok bedzie inny wiec odpowiedź brzmi tak jak napisał henio: NIE. Zamów taki jak przewiduje fabryka. oszczędzisz nerwów kombinowania czasu a co najważniejsze kasy.
- stanio50
- Świeżak
wiem że TM ma silnik poskładany praktycznie z róznych silników
i wiem że tłoczek pasuje chyba z hondy CR ale do RMki wątpie że cos sie podpasuje bez kombinowania, bo tak jak mówiłem tłok oprócz podstawowych wymiarów srednica/grubość sworznia, czy sama wysokosc, to jeszcze wycięcie płaszcza ma duze znaczenie.
namura to takie średnie tłoki, sa nieźle robione ale ludzie mnie narzekaja na wossnery proxy i inne lepsze. zaletą namury jest cena zakupu ale osobiscie chyba wolałbym sobie z neta zamówić wossnera kurierem masz na drugi dzien praktycznie paczke wiec czas to nie problem ;D

namura to takie średnie tłoki, sa nieźle robione ale ludzie mnie narzekaja na wossnery proxy i inne lepsze. zaletą namury jest cena zakupu ale osobiscie chyba wolałbym sobie z neta zamówić wossnera kurierem masz na drugi dzien praktycznie paczke wiec czas to nie problem ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości