husqvarna te 610 rozrzad
• Strona 1 z 1
husqvarna te 610 rozrzad
Witam mam pytanie ma ktos dobry schemat rozrzadu do te 610 ja mam rok 95 ale to chyba bez wiekszej róznicy ktory rocznik jak ustawiam wg tej serwisówki http://docs.wavenetworks.us/manuals//19 ... Repair.pdf to dmucha w gaznik a z wydechu zasysa ;/ nie mam juz pojecia jak to zrobic prosze o pomoc bo ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne koszty
prosze o pomoc

-
GhostRiderWlkp - Świeżak
Re: husqvarna te 610 rozrzad
GhostRiderWlkp napisał(a):(...)ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne kosztyprosze o pomoc
No i dlatego motomechanicy biorÄ… za to spore pieniÄ…dze... Ceni siÄ™ wiedza, ceni siÄ™ ryzyko...
Nie myślałeś, żeby moto gdzieś wprowadzić na serwis??
Prawdopodobnie serwisówka nijak się ma do poprawnego ustawienia, zamienione są wałki, wałki są od czegoś innego lub coś podobnego
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
jestem mechanikiem samochodowym dlatego robie sobie sam tylko tu jest cos dziwnego ;/ a w mojej okolicy nie ma nikogo komu bym powierzył motocykl
-
GhostRiderWlkp - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości