cr 500
• Strona 1 z 2 • 1, 2
500 ??? lubisz ryzykować ja osobiście polecam klase 250 typu rm 250,yz250 piękne maszyny a co do tej 500 radziłbym nie ryzykować bo to jest jakbyś z komara przesiadł się na r1!!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
moim zdaniem też głupio pomysł.... już lepiej to kup:
http://www.allegro.pl/item221837649_van ... _nowy.html
:D:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P:P:P:P
http://www.allegro.pl/item221837649_van ... _nowy.html

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Ja też bym nie polecał takiego sprzętu ponieważ jest to sprzęt wyczynowy i ma już 20 lat czyli jest już bardzo wyeksplatowany. W tym motorze poprostu bedzie Ci sie wszystko po kolei psuło.NIe polecam.
Ale zrobisz jak uważasz.

- streetfighter-1
- Świeżak
no i bardzo dobrze, seta też swoje potrafi a i na poczatek obeznasz się ze wszystkim
Pozdr

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
mateo Fazer 600 napisał(a):500 ??? lubisz ryzykować ja osobiście polecam klase 250 typu rm 250,yz250 piękne maszyny a co do tej 500 radziłbym nie ryzykować bo to jest jakbyś z komara przesiadł się na r1!!!
Ja miałem okazje dać w gaz CR 125 ma trzy fazy do połowy dobre do 3/4 bardzo dobre a ostatnia faza już na full manetki to jest buta sama na koło staje na trzeciej fazie

- bobster
- Świeżak
A powiedzcie jak z eksploatacją CR 500?? bo chciałbym kupic CR 500 z roku 2000. Bedę ją używał na torze(ale nie na pełnym bucie, bo ta moc ciężko ogarnąć), co ile mniej wiecej zmiana Tłoka itp?? jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedz.
POZDRAWIAM

Sprzedam Honde NX500 Dominator;) super stan!
- slawko91
- Świeżak
Jacy ludzie sÄ… dziwni...
Powiedz po co Ci taka krowa? Może nie tyle krowa co rakieta... Nie lepiej sobie kupić 125, latać nią na pełnej manecie na torze i móc się potem pochwalić, że rozwalasz kolesi na 250-kach?
Ty wogóle na niej nie będziesz latał, bo to ona będzie Tobą jeździła. I to, że jeździsz/jeździłeś wcześniej Honde NX500 Dominator (domysł z podpisu) wcale nie świadczy o tym, że umiesz latać w terenie, tudzież torze i że sobie poradzisz.
W ostateczności powiem tyle, że sam się przekonasz co zrobiłeś dopiero jak się nią przejedziesz... No ale jak tam wolisz.
Co do tego co ile tłok wymieniać, podejrzewam, że w Twoim przypadku nie będzie to częściej niż raz na sezon.
Powiedz po co Ci taka krowa? Może nie tyle krowa co rakieta... Nie lepiej sobie kupić 125, latać nią na pełnej manecie na torze i móc się potem pochwalić, że rozwalasz kolesi na 250-kach?
Ty wogóle na niej nie będziesz latał, bo to ona będzie Tobą jeździła. I to, że jeździsz/jeździłeś wcześniej Honde NX500 Dominator (domysł z podpisu) wcale nie świadczy o tym, że umiesz latać w terenie, tudzież torze i że sobie poradzisz.
W ostateczności powiem tyle, że sam się przekonasz co zrobiłeś dopiero jak się nią przejedziesz... No ale jak tam wolisz.
Co do tego co ile tłok wymieniać, podejrzewam, że w Twoim przypadku nie będzie to częściej niż raz na sezon.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):Jacy ludzie są dziwni...
ale 125ccm zmieniasz tłok co pare godzin. a w duzych pojemnościach nie. a poza tym nie bede jeżdził tylko po cięzkim terenie. ale i po zniszczonych asfaltach i drogach szutrowych.A na asfalcie nie bedzie za dużo mocy..

Sprzedam Honde NX500 Dominator;) super stan!
- slawko91
- Świeżak
Chcesz crossówką jeździć po asfalcie? 

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
witam jezdze od 10 lat na motorkach cross i enduro obecnie posiadam CR 500 93r i powiem wam ze trzeba duzo praktyki zeby opanowac go przynajmniej w 80% ja juz mialem bardzo powazne wypadki na 500ce ale jak narazie nie zraza mnie to
to chyba juz uzaleznienie

cr500R
- cr500marcin
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości