Cross w 2T do 4000zl
• Strona 1 z 1
Cross w 2T do 4000zl
Witam. Planuje sobie kupić crossa w 2T. Cena do 4 tyś sprawny i przygotowany. Pojemność chyba 250ccm. Jeździłem wcześniej 125 w 4T i trochę taki mół. Zastanawiam się nad Suzuki RM 250 oraz Kawasaki KX o tej samej pojemności. Jeżdżę głównie po lesie. Ale gdy będzie juz czym to i wypadów na tor nie wykluczam. Czy dobrze wybrałem? Czym się różnią te modele i jak jest z kosztem utrzymania oraz faktyczne spalanie licząc w godzinach lub km? Oczywiście o mechanice silników mam pojęcie także za mechanika ew. płacić nie będę.
- marek1s
- Świeżak
125 w 4t może i był mułem ale napisz konkretnie co za model chociaż. uwierz, już 125 w 2t nie będzie tak samo się zachowywała, a taka od razu przesiadka na 2t 250ccm to czyste szaleństwo
sprawnego kxa czy rmki w tej cenie nie znajdziesz poza tym szukaj enduro a nie crossów. celuj w dt 125

- xawaxus
- Świeżak
chiński cross^^ ok 15 km. mół dla mnie i niego bo żeby wyjezdzic 3 cylindry 4 głowice i kupe tlokow to trzeba miec talent.
i czemu nie full cross teren jest odpowiedni. dużo podjazdów troche piachu i chce żeby tylne koło szybciej się kręciło od przedniego oraz żeby go czasem podnieść na jedno.
i czemu nie full cross teren jest odpowiedni. dużo podjazdów troche piachu i chce żeby tylne koło szybciej się kręciło od przedniego oraz żeby go czasem podnieść na jedno.
- marek1s
- Świeżak
Zapoznaj się z nazwami, a później pisz czy pasuje
Te wszystkie full crossy, to praktycznie to samo. Po przesiadce z "móła" na full'a 250 w 2t możesz sobie kupić od razu trumnę
Kup coś pokroju dt 125, mocy Ci nie braknie, a nabierzesz umiejętności, na torze też da się tym pośmigać. Full nie nadaje się do lasu, maszyna fabrycznie stworzona na tor. Hard enduraka za 4k nie kupisz, więc pozostaje soft
Zapoznaj siÄ™ z tym
viewtopic.php?t=7951

Zapoznaj siÄ™ z tym

viewtopic.php?t=7951
Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
włąsnie DT nie zakatujesz tak szybko jak jakas crossówke, wpisz sobie w youtube i zobacz co DT potrafi i sam ocen czy ci odpowaida czy nie. na cuda nie licz ale za tą kase lepszego moto nie wyrwiesz
pozatym napisałes juz w jednym miejscu, wiec ten temat zamykam
pozatym napisałes juz w jednym miejscu, wiec ten temat zamykam
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości