Jakie Enduro wybrać ???
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ktoś już sie wypowiada na temat niego w dziale motocykle. Spójrz na ten beznadziejny wydech który przypomina mi Simsona. Powinno iśc z drugiej strony wpisz w google to zobaczysz. Racja silnik jest ten sam czyli AM6. Typowy francuski wyanalazek
-
grunder - Mieszkaniec forum
ten motor nie jest glupi. zawieszenie paioli tez nie jest zle. ale do tego ciezko z czesciami do ramy. owiewki plastiki, nietypowe czesci - tego nie dostaniesz. czy sie oplaca kupic czy nie pozostawiam twojemu osadowi.
aha i z góóówna bata nie ukrecisz - czyli nie kupisz dobrego motocykla tanio i dobrze albo placisz i masz albo placisz malo i jezdzisz tym co kupiles. prosta zasada. DT to legenda niezawodnosc sprawdzone czesci i setki motorowerów na ulicach. XPS - 1 raz slysze :d
aha i z góóówna bata nie ukrecisz - czyli nie kupisz dobrego motocykla tanio i dobrze albo placisz i masz albo placisz malo i jezdzisz tym co kupiles. prosta zasada. DT to legenda niezawodnosc sprawdzone czesci i setki motorowerów na ulicach. XPS - 1 raz slysze :d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
znalazłem fajna dt http://otomoto.pl/yamaha-dt-dt-50-dt50- ... 61438.html
- grochol15
- Świeżak
dziwne ze moto ma kilka lat i robiony juz remont silnika. ja mam ktma z oryginalnymi czesciami. a excc to hard enduro gdzie remonty robi sie czesto. w DT ccos za szybko zostal zrobiony. ale jak by nie bylo to wlasnie po cco wysylasz te linki ? ja DT nie jedna widzialem to raczej bez sensu. bo duzo ci o niej nie powiem. w ogole mysle ze pokazywanie linkow i poddawanie ocenie jest bez sensu. fakt czasem widac wady - ale te wady wyraznie rzuccaja sie w oczy zwykle, jak no krzywe kola , slaby naped - to widacc. ale ogledziny trzeba wykonacc samemu. bo co z tego ze powiem ze ta Dt jest idealna , piekna i tania - ty sie najarasz pojedziesz kupisz a za 2 dni na forum bedzie pytan 100 co to moze byc ze nie jedzie, co zrobic jak olej cieknie, a czemu olej jest bialy itp itdddd... wiec samemu obejzec jest najlepiiej (oczywisccie pod okiem kogos kto sie choc troche zna )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a): ale ogledziny trzeba wykonacc samemu. bo co z tego ze powiem ze ta Dt jest idealna , piekna i tania - ty sie najarasz pojedziesz kupisz a za 2 dni na forum bedzie pytan 100 co to moze byc ze nie jedzie, co zrobic jak olej cieknie, a czemu olej jest bialy itp itdddd... wiec samemu obejzec jest najlepiiej (oczywisccie pod okiem kogos kto sie choc troche zna )
Tak święte słowa, zajedź zkimś kto się zna, zobacz, przejedź się- wyprowadź wniosek
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości