Co Wybrać Kx Cr Yz
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Miałem kiedys RM i nie była aż taka awaryjna, jedynie były problemy z zaworem wydechowym, później kupiłem KX i za bardzo zadowolony nie byłem...ciężko chodzące sprzęgło..co chwile jakies awarie...odkręcający się kosz sprzęgłowy a po 3 miesiacach rozwaliła się skrzynia :/. Później YZ..byłem nawet zadowolony..z początku nie bardzo bo strasznie przerywała a okazało się że to gówniany kabelek od cewki..i później szła jak burza..żadnych awarii.. Znajomy mial CR i tez był zadowolony..żadnych awarii tylko wiadomo to co zużywa się w każdym motorku..
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
wojtas109 - Świeżak
hmm każdy moto ma jakąś ukrytą wadę
nie ma motorów idealnych.. bo by nie było sensu wybierania innych marek
jedni sÄ… lepsi w czyms innym 2dzy mniej wiadomo.
Dzisiaj już wiesz że rm ma problemy z zaworem wydechowym.
W cr słyszałem że coś ma ze skrzynią ale czy to prawda?? nie wiem nie eksploatowałem, nic mi nie wiadomo
każdy sprzęt ma ukryty haczyk
nie ma motorów idealnych.. bo by nie było sensu wybierania innych marek
jedni sÄ… lepsi w czyms innym 2dzy mniej wiadomo.
Dzisiaj już wiesz że rm ma problemy z zaworem wydechowym.
W cr słyszałem że coś ma ze skrzynią ale czy to prawda?? nie wiem nie eksploatowałem, nic mi nie wiadomo
każdy sprzęt ma ukryty haczyk

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
białe, czarne i tak dalej
jak kolega mówi. ale nie do końca bo pewne sprawy ta sie zataic i po pewnym czasie wyjdzie wsio na jaw
najlepiej wybierz sobie kilka motorków z najbliższej tobie okolicy, jedź, sprawdź je i wtedy wyłoń zwycięzce i kupuj

jak kolega mówi. ale nie do końca bo pewne sprawy ta sie zataic i po pewnym czasie wyjdzie wsio na jaw

najlepiej wybierz sobie kilka motorków z najbliższej tobie okolicy, jedź, sprawdź je i wtedy wyłoń zwycięzce i kupuj

-
Bostorn - Moderator
taaa polski wolny kraj
ale hmm przy każdym moto jest przeważnie wybór z kwestii gustu
bo jak masz jeździc to i tak będziesz jeździł

bo jak masz jeździc to i tak będziesz jeździł
-
Bostorn - Moderator
hmm taniej wyjdzie;d
ale z czasem moc ulatuje;.
ale ja tak myśle diesel z turbiną ideał;d z 2jki pod górkę jedziesz z palcem w dd
ale ja tak myśle diesel z turbiną ideał;d z 2jki pod górkę jedziesz z palcem w dd

-
Bostorn - Moderator
ja radzil bym osobiscie yz ponieważ mam kolegow co smigaja na kx 2003 cr 2001 i nie ma rewelacji a ja jezdze na yz 2001 i yamaha jest bardziej czula na gaz lepszy ma dol ale kazda ta marka jest dobra oczywiscie zależy od stanu technicznego 

- yamaha125
- Świeżak
Wypowiem się jako posiadacz KX250.Mam go drugi sezon, jazda raczej rekreacyjna chociaż czasami kręcę go strasznie.
Moto sprawuje się bez najmniejszych zarzutów.
Lać , wymieniać co do wymiany i śmigać.
Dodam że moto jest z 98'.No i jeszcze ważna sprawa , znałem tego KX od nowości tzn wiedziałem że nigdy nie był katowany.
Mocy nie brakuje , z biegami nie ma problemów - polecam.
Moto sprawuje się bez najmniejszych zarzutów.
Lać , wymieniać co do wymiany i śmigać.
Dodam że moto jest z 98'.No i jeszcze ważna sprawa , znałem tego KX od nowości tzn wiedziałem że nigdy nie był katowany.
Mocy nie brakuje , z biegami nie ma problemów - polecam.
szukasz dobrych części --> www.goodparts.eu | | szukasz dobrej zabawy --> www.fani2kolek.pl
- dasiekk
- Świeżak
Bostorn napisał(a):hmm taniej wyjdzie;d
Ty sie nie śmiej, w 2010 roku ma wyjść ktm z elektrycznym silnikiem

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
panzer ;d wiem;d
czytałem ;d maja miec zajebistego kopa, lepszego od 250, ma z nimi startowac na zawodach, ma byc podobnej wagi, a moze lżejszy
a akumulator ma starczac na 30min jazdy zawodowej
haa i co łyso??;p może ja zełwsi;d ale od czasu do czasu kupię Motocykla i poczytam ;d
czytałem ;d maja miec zajebistego kopa, lepszego od 250, ma z nimi startowac na zawodach, ma byc podobnej wagi, a moze lżejszy
a akumulator ma starczac na 30min jazdy zawodowej

haa i co łyso??;p może ja zełwsi;d ale od czasu do czasu kupię Motocykla i poczytam ;d
-
Bostorn - Moderator
co do kx
to 250 wolniej padają skrzynie i inne częsci bo samycb biegów jest 5 i nie trrzeba tak czasem nimi mielićjak w 125
dlatego skrzynie dłuzej wytrzymują a co do 125 to starsze <1996> to juz wogulke porażka częsciej zmienia sie skrzynie niz tłoki xD a tak serio to nowsze motorki powyzej 2002 rok juz mają lepsze skrzynie ale jednak jakby mi ktos dawał kx to bym nie chciał. podobno kawasaki olało 2 suwy i zajeło sie 4t i kfx to podobno lepszy jest od crf i yzf
P aa macie moze pokazac jak by ten ka te emik
wyglądał elektryczny xd ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
wojtas109 - Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości