Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
- Bumblebeee
- Świeżak
barek253
a według mnie jakością lepsze shift combat a nie axo. jak kupowałem to mierzyłem axo boxer i wydawały się niezbyt fajne. zamówiłem shift combat to od razu jak rozpakowałem to wydawały się pancerne. mam już długo i są jak nowe pomijając bród bo za często ich nie myję. słyszałem opinie o fly że pękają.
a według mnie jakością lepsze shift combat a nie axo. jak kupowałem to mierzyłem axo boxer i wydawały się niezbyt fajne. zamówiłem shift combat to od razu jak rozpakowałem to wydawały się pancerne. mam już długo i są jak nowe pomijając bród bo za często ich nie myję. słyszałem opinie o fly że pękają.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
ja ostatnio kupiłem diadory crossbow za 300zł i są luks, już się parę razy sprawdziły hehe, ogólnie mogę polecić buciki i mój znajomy śmigał w takich parę sezonów i zdały egzamin
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
- Damianooo1998
- Świeżak
ja za niewiele ponad 300 zł kupiłem (kilka lat temu ) 661 butki
model nie pamietam ale moze flight ? wiec da sie kupic
a tez kupiłem z przebiegiem max 10 mth xd

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
hmm cośtam dać może ale na pewno nic co odczujesz
wieksze odczucie to lepsze wyregulowanie gaźnika, lepsza świeca, czysty filtr powietrza
to da wiecej niz polerka 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
radził bym więcej zainwestowac w uszczelki, tłok i łozyska i to powinno wystarczyc a nie bawic sie w polerki, bo to nic nie da w tym rocnziku i modelu, moze lepiej bd reagowac na gaz, ew lepiej obroty bd łapac ale nie bd miała 100km wiecej ;d nie opłaca się
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
No i jestem w ciemnej d.....e . Eh wiecie co już ponad miesiąc mój cylek idzie z naprawy i mam już nerwicę i się cały trzęsę. Gościa zjechałem od góry do dołu. Pamiętacie ? Zatarłem nicasil i gość zaproponował że wszystko na cacy zrobi - wprasował tuleje w Niemczech, od tego zaczął na nominał 95.00 (tak jak oryginał) i teraz za chiny nie może znaleźć tłoka do tego nietypu. I zostałem z tym jak zwykle sam. Heniu, Szczepan help !! Czy ktoś może coś poradzić? Są jakieś firmy co mają takie zamienniki - nawet na rok. Bo i tak przesiąść chce się na fula. Potem dam namiary gdzie nie robić... Pozdrawiam i niestety dalej uziemiony
KTM sx 525 2005 rok 

-
lenar - Świeżak
hmm ja kiedys miałem nietypową bardzo starą suze RM 125, i tez tłoka dostac nie mogłem ;/ ale napisałem do jakiegos sprzedawczyka tłoków prox z allegro ( prox bo taki siedział wczesniej ) i zamówiłem konkretny wymiar. gosc przysłał mi tłok wossnera, a takiego samego nie mogłem znalesc nawet na stronce wossnera ani innych internetowych sklepach. wiec warto podzwonic popytac
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
znalazlem pewne buty na allegro, napisze opis:
MAM DO SPRZEDANIA BUTY ORGINALNE "FORMA" .NOWE KOSZTOWAŁY 1700 ZŁ, TE UZYWANE BYŁY JEDEN SEZON BUTY SA SKÓRZANE, MOCNE I SOLIDNE. ROZMIAR BUTÓW 41 EUR. ZAPRASZAM DO LICYTACJI I NA INNE MOJE AUKCJE.
a dla czego wrzeszczysz?przeczytaj regulamin w punkcie pisania dużymi literami
senekkorzenna
pozniej dopisano:
Dodano 2011-06-27 16:38
Długośc wkładki wewnętrznej buta to 28 cm., a wyskość 40 cm. Wysyłka towaru będzie mozliwa dopiero 15 lipca , poniewaz wtedy wracam z urlopu...
moje pytanie jest nastepujace: czy to są w miare dobre buty crossowe ktore warto kupic? i czy przy rozmiarze "41 eur" dlugosc wkladki moze wynosic 28 cm???
MAM DO SPRZEDANIA BUTY ORGINALNE "FORMA" .NOWE KOSZTOWAŁY 1700 ZŁ, TE UZYWANE BYŁY JEDEN SEZON BUTY SA SKÓRZANE, MOCNE I SOLIDNE. ROZMIAR BUTÓW 41 EUR. ZAPRASZAM DO LICYTACJI I NA INNE MOJE AUKCJE.
a dla czego wrzeszczysz?przeczytaj regulamin w punkcie pisania dużymi literami
senekkorzenna
pozniej dopisano:
Dodano 2011-06-27 16:38
Długośc wkładki wewnętrznej buta to 28 cm., a wyskość 40 cm. Wysyłka towaru będzie mozliwa dopiero 15 lipca , poniewaz wtedy wracam z urlopu...
moje pytanie jest nastepujace: czy to są w miare dobre buty crossowe ktore warto kupic? i czy przy rozmiarze "41 eur" dlugosc wkladki moze wynosic 28 cm???
- Załączniki
-
- formy.jpeg (61.91 KiB) Przeglądane 2177 razy
KTM Lc2 125
-
tomek007 - Świeżak