podwyższenie kierownicy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
czytaj ze zrozumieniem... napisałem juz fatbar lepszy, mocniejszy i bezpieczniejszy.
a podwyzszenia wcale nie są takie złe, bo przeciez i tak do fatbara musisz zazwyczaj wymienic mocowania a czy kupisz nieco wyzsze czy nizsze to nie ma znaczenia. ja bym wolał kupic wyzsze mocowania, i zwykłego fatbara, niz niskie mocowania i wysokiego fatbara - tylko ze względu na koszta, zwykły fatbar kosztuje mnie od podwyzszanego
a podwyzszenia wcale nie są takie złe, bo przeciez i tak do fatbara musisz zazwyczaj wymienic mocowania a czy kupisz nieco wyzsze czy nizsze to nie ma znaczenia. ja bym wolał kupic wyzsze mocowania, i zwykłego fatbara, niz niskie mocowania i wysokiego fatbara - tylko ze względu na koszta, zwykły fatbar kosztuje mnie od podwyzszanego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Mówisz ze już mówiłeś ale o twinwall wcale nikt nie wspomniał a jest to połączenie fatbara z poprzeczka co twozy ja pancerna chyba ze się mylę
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Ścigacz.pl
dobra o to mi chodzilo ale nie zgodze sie ze podwyzszenia sa dobre bo dla mnie nie sa kierownica jest wtedy duzo za wysoka i przy lepszej pierwszej glebie te podwyzszenia niestety sie wyginają bo sa narazone na duze obciazenia i jesli komus nie zalezy na cenie to lepiej jest zakupic wyzsza kiere ;d
Honda XR 125L --> YZ 125
- ganek_95
- Świeżak
Tylko ze sytuacja wygląda tak ze pułki zazwyczaj sa przystosowane na kierownice o grubości 22 mm a ta kierowca jest o grubości28 mm i dlategosię daje jak najniższe podwyżki(tańsze wyjście)
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Ścigacz.pl
dokładniem 2 sprawa jeszcze nigdy nie widziałem uszkodzonego podwyzszenia. pierwsza dostawała sruba mocująca podwyzszenie, ale czy to wtedy jest podwyzszenie czy zwykłe mocowanie to i tak jest to narazone w taki sam sposób. samo podwyzszenie sie nie wygnie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2