Pomiędzy hard enduro a turystycznym enduro.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mam jeszcze jedno pytanie,chodzi mi tu o drz400 jezeli kupie sobie drz z kostką i dokupię do tego koła do super-moto czy bedzie trzeba duzo przerabiac zeby one pasowały,bo włąsnie cos czytałem ze trzeba cos poprzerabiac jakies dystanse dorobic i cos z hamulcami.
Jesli wiecie cos na ten temat to napiszcie jak to wyglada i ewentualny koszt tego. A ja jeszcze spróbuje cos wyszukać.
Ok już znalazłem artykuł który rozwiał moje wątpliwości,trzeba przerabiać i to nie tylko dystanse i hamulce ale dużo innych rzeczy.Nie wstawie tu linka bo nie wiem czy mozna.
Jesli wiecie cos na ten temat to napiszcie jak to wyglada i ewentualny koszt tego. A ja jeszcze spróbuje cos wyszukać.
Ok już znalazłem artykuł który rozwiał moje wątpliwości,trzeba przerabiać i to nie tylko dystanse i hamulce ale dużo innych rzeczy.Nie wstawie tu linka bo nie wiem czy mozna.
- drill19
- Świeżak
czy ja wiem czy duzo ? to zalezy jak chcesz latac w tym SM. wystarczy przerzucic koła, dac inny naped (przednia zebatka w sumie moze zostac ale lepiej miec 2 kpl łancuchów i zebatek tylnych) trzeba zrobic albo dokupic adapter zacisku. i to na tyle. jak chcesz sporo latac na SM mozna sie zaopatrzeć w inne plastiki (twardsze) a jak chcesz na prawde pro latac no to juz mozna sie bawic w inną regulacje zawieszenia lub całkiem inne zawieszenie..
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
Fikol - Świeżak
no tarcze licze jako wyposażenie koła
bez tarczy niepotrzebny byłby adapter 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
a to nie są te same koła ? wersja S od E rózni sie tylko dodatkami. ale osprzęt jak zawieszenie hamulce masz chyba te same... koła na pewno by podpasowały 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości