Cross dla 15 latka
• Strona 2 z 2 • 1, 2
na tłoczkach masz napisaną literke. na allegro w aukcjach tez bedzie jaka to selekcja. ale i tak przed kupnem tłoczka mozna oddac do serwisu do kompleksowego mierzenia bo jak sie za długo polata na jednym tłoczku albo ostro uzytkuje motor to czasami sie przeskakuje z selekcjami np z B do D od razu. w serwisie za 30 zł (cos koło tego ale to 30 zł max) kosztuje własnie mierzenie cylka. i w tej cenie Ci dokupią odpowiedni tłok po hurtowej cenie bez wysyłki. jak sie skonczą selekcje to tak albo wymieniasz cylinder albo oddajesz do nicasilowania. w przypadku 2T taniej jest oddac do nicasilowania
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Bostorn napisał(a):noo ojebac was, zjebac i kopa w dupe zasadzic... gdzie 125 czy 250 dla mlodzienca...
dzieciak latal dopiero mztÄ… i quadem 200 czyli cale g.. a wy tu z 40km wyskakujecie motor wysoki i ciezki dla niego bd
sprawdzona firma dobre maszyny majÄ…
http://moto.allegro.pl/honda-crf-150-cr ... ml#gallery
Bez przesady. 125 w 2t- Yamaha YZ 2005 rocznik to mój pierwszy motor. Wcześniej jeździłem na skuterze i motorowerze.Dostałem go w wieku 15 lat, mając wtedy 59 kg i 180 wzrostu. Z początku jeździłem wolniej, ale spokojnie można ogarnąć. Bez chodzenia na siłke itp spokojnie podniesiesz motor po glebie. Z mocą sobie poradzisz, chociaż trzeba uważać z manetką. 250 w 4t też pewnie ogarniesz
Co do tej tej strony MX life- to POLECAM. Kupywałem u nich motor (oddział w Gubinie) i powiem wam,że wybór mają niesamowity. ok. 60 motorków. Mają tam też sklep z akcesoriami i odzieżą motocrossową więc można tam kupić też kombinezon. W pobliżu mają klubowy tor więc i motor można przetestować
- Kazmir
- Świeżak
po 1 mx life to sprzedawca maszyn mają o wiele drozsze motory niz na allegro ale z tego co slyszalem nie sprzedają bubli, mozna u nich rozkrecic motor na czesci i dokladnie sprawdzic i zgodzę sie z kolegą że mają dobre maszyny
po 2 zacznij jeździc setą po torze a nie po prostej, podnies motor w piachu po 30-60 minutowej jeździe, poprzewracaj się i przy tej wadze i wzroście nie chce mi sie wierzyc że to dla Ciebie takie latwe, spokojna jazda? tzn pyrkanie? setą albo sie pyrka albo jeździ, nie da się pomiędzy
4t jest latwiejszy i bardziej przewidywalny ale drozszy w utrzymaniu,a jezeli kupisz mine to lepiej nie mysl o wydatkach tylko szukaj worka z pieniędzmi
po 2 zacznij jeździc setą po torze a nie po prostej, podnies motor w piachu po 30-60 minutowej jeździe, poprzewracaj się i przy tej wadze i wzroście nie chce mi sie wierzyc że to dla Ciebie takie latwe, spokojna jazda? tzn pyrkanie? setą albo sie pyrka albo jeździ, nie da się pomiędzy
4t jest latwiejszy i bardziej przewidywalny ale drozszy w utrzymaniu,a jezeli kupisz mine to lepiej nie mysl o wydatkach tylko szukaj worka z pieniędzmi
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość