Yamaha xt 125 vs honda xr 125
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dobra nie będę zakładał kolejnego tematu bo nie ma sensu robić tylko śmietnik się robi
co do sprawy od 3 dni jeżdżę na moto zrobiłem jakieś 70km i zaczeły mi wywalać pryszcze na nogach szyi i plecach, mozna sie jakos przed tym zabezpieczyć? bo one trochę bolą.
jeżdżę w dresie i w kurtce raz mi sie zdarzyło jechać na krótkich spodenkach może ktos mi cos doradzić??
co do sprawy od 3 dni jeżdżę na moto zrobiłem jakieś 70km i zaczeły mi wywalać pryszcze na nogach szyi i plecach, mozna sie jakos przed tym zabezpieczyć? bo one trochę bolą.
jeżdżę w dresie i w kurtce raz mi sie zdarzyło jechać na krótkich spodenkach może ktos mi cos doradzić??
- MotoMan98
- Świeżak
to zalezy co jest przyczyna ? spaliny ? moze latales w lesie w jakis krzakach ? nie ma co ci doradzac bo nie wiadomo co jest przyczyna. ja tam latam we wszystkim czasem. krótkie spodenki, strój. albo zwykłe jeansy na miasto czy cos i nigdy nie miałem podobnych problemów 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja chyba myślę ze mój organizm przyzwyczaja sie do pędu wiatru i cisnienia spowodowanego przez moto bo to w końcu moje pierwsze poważniejsze moto takie cos jest mozliwe?
btw: po lasach itd nie szaleje głównie po szutrowych i polnych drogach
btw: po lasach itd nie szaleje głównie po szutrowych i polnych drogach
- MotoMan98
- Świeżak
raczej nie. to tylko 125 w 4T to zaden potwór
oczywiscie dla ciebie mega frajda i tak ma byc
ale to raczej nie motor wywołał to. raczej ciuchy albo jakies krzaki czy cos 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
idź do lekarza ? !!
zrób testy alergiczne i będziesz wiedział ...
ja kiedyś 6 miesięcy kaszlałem, ale przyczyny też się nie dowiedziałem więc te testy i lekarz w zupełności nie musi ci pomóc
zrób testy alergiczne i będziesz wiedział ...
ja kiedyś 6 miesięcy kaszlałem, ale przyczyny też się nie dowiedziałem więc te testy i lekarz w zupełności nie musi ci pomóc
Czary Mary
- BRaYaN1212
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości