Jak zacząć przygodę z MX, zawody, klub, itp. MX - PODSTAWY
• Strona 2 z 2 • 1, 2
nie wysmiałem
ty napisałes o czyms innym
nie mówie o przednim wyskocz kiedys tak żeby przednie koło było wyżej i zachamuj przednim. przednie momentalnie ci opadnie. kumpel miał taką"taktyke" że skakał wysoko wiec szybko ale naciskał oba heble (niebezpieczne) i moto od razu w dół na ziemie i przed samą ziemią dodawał gazu i puszczał hamulce. jak sie leci w powietrzy to sie jedzie wolniej niz jakby rozpędzac motor normalnie
i on tak robił xD ale nie polecam takiej techniki raz sprubowałem i nie zdązyłem puscic przedniego hamulca
oczywiscie zakonczyło sie gleba

nie mówie o przednim wyskocz kiedys tak żeby przednie koło było wyżej i zachamuj przednim. przednie momentalnie ci opadnie. kumpel miał taką"taktyke" że skakał wysoko wiec szybko ale naciskał oba heble (niebezpieczne) i moto od razu w dół na ziemie i przed samą ziemią dodawał gazu i puszczał hamulce. jak sie leci w powietrzy to sie jedzie wolniej niz jakby rozpędzac motor normalnie

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
wiesz zależy kto lubi od przodu a kto od tylca ^_^
ja może i jestem hardcorem ;d ale zawsze skaczę, próbuję skoczyc jak pisałem
tak jest najbezpieczniej i najlepiej ;d
przy naskokach na przód nie dosc że dociskasz mocniej kolanami do osłon chłodnic przy czym zdzierasz sobie skórę z kolan i okolic to przecierasz gatki, nadgarstki szybciej się męczą i łatwiej o wypadek, dachowanie
ja może i jestem hardcorem ;d ale zawsze skaczę, próbuję skoczyc jak pisałem
tak jest najbezpieczniej i najlepiej ;d
przy naskokach na przód nie dosc że dociskasz mocniej kolanami do osłon chłodnic przy czym zdzierasz sobie skórę z kolan i okolic to przecierasz gatki, nadgarstki szybciej się męczą i łatwiej o wypadek, dachowanie
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Chyba już nie piszecie na temat...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości