Prosze o pomoc
• Strona 2 z 2 • 1, 2
farmero123 napisał(a):Bostron jak Boga kocham gdzie mieszkasz poświęce czas i pieniądze na dojazd do ciebie i ci udowodnie ze ten cross tyle jedzie scigałem się z oplem astrą i z kilkoma innymi samochodami i kazda mnie brała powyzej 130km/h jak ja mam to wam udowodnic po co miałbym sciemniać.I prosze nie robic ze mnie debila
nie trzeba, sam pisząc takie bzdury robisz z siebie 'debila' (to ty to napisałeś). Nikt ci nie uwierzy, ponieważ ja jechałem na hulajnodze 260km/h.
Proponuję zamknąć temat, bo syf się zrobił (m.in. przeze mnie - sory jak widzę takie dzieci neo to mnie coś trafia)
-
wikples - Bywalec
farmero123 napisał(a):Bostron jak Boga kocham gdzie mieszkasz poświęce czas i pieniądze na dojazd do ciebie i ci udowodnie ze ten cross tyle jedzie scigałem się z oplem astrą i z kilkoma innymi samochodami i kazda mnie brała powyzej 130km/h jak ja mam to wam udowodnic po co miałbym sciemniać.I prosze nie robic ze mnie debila
hmm rob co chcesz a najlepiej wywiąz sie z obietnicy .. zaproponowales filmik prosze wiec o niego bo za chu..a nie uwierze że 50 leci 130!!
i zdania nie zmieniÄ™
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
- mateuszwencel
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości