Lagi dt 125
• Strona 1 z 1
Lagi dt 125
Witam, w poprzedni weekend latałem po polach naprawdę ostro moją dt i otóż jest taki problem że poszedł mi olej po lewej ladze i czuję się tak jakbym jechał na flaku, hmm co teraz zrobic czy da się to jakoś w miarę tanio naprawić ? koleszka mówił żebym kupił nowy simering uszczelkę i ten olej do lag (krótko mówiąc zestaw naprawczy) i to naprawił pytanie czy sam dam radę jakoś to naprawić i czy mój koleszka ma rację z tym co mówi czy może jeszcze coś trzeba dokupić albo wręcz przeciwnie ? za odp z góry dzięki 

- e65
- Świeżak
prosta sprawa w sumie, wymieniasz uszczelniacz olejowy i olej, od razu czyscisz zawieszenie. koszt czesci nie duzy, uszczelniacze koło 50 zł max, olej też podobna cena.
gorzej z wykonaniem, trzeba miec troche pojęcia co sie robi, chociaz mocno skomplikowane to to nie jest. pooglądaj sobie np na youtube filmiki jak robią zawieszenia i sam ocen czy dasz rade
gorzej z wykonaniem, trzeba miec troche pojęcia co sie robi, chociaz mocno skomplikowane to to nie jest. pooglądaj sobie np na youtube filmiki jak robią zawieszenia i sam ocen czy dasz rade
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości