Problem z crossem
• Strona 1 z 1
Problem z crossem
Witam,
mam problem z crossem firmy hyosung RX 125, polega na tym że gdy przejadę oko 100m przerywa i gaśnie gdy dodaje gazu i nie ma mocy.Do połowy gazu jeszcze jakoś jedzie ale powyżej krztusi się i gaśnie nie mam pojęcia o co chodzi.
mam problem z crossem firmy hyosung RX 125, polega na tym że gdy przejadę oko 100m przerywa i gaśnie gdy dodaje gazu i nie ma mocy.Do połowy gazu jeszcze jakoś jedzie ale powyżej krztusi się i gaśnie nie mam pojęcia o co chodzi.
Trening czyni mistrza.
- Xezan
- Świeżak
a to nie jest przypadkiem enduro ?
zacznij po kolei, wymiana swiecy, czyszczenie regulacja gaźnika, sprawdzanie zaworów. jak to nie pomoże to bedziemy dalej kombinowali

zacznij po kolei, wymiana swiecy, czyszczenie regulacja gaźnika, sprawdzanie zaworów. jak to nie pomoże to bedziemy dalej kombinowali
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
raczej mało prawdopodobne, tzn zawory jak są źle ustawione, to po rozgrzaniu sie zaciesniają i mogą byc ciągle otwarte, wtedy moto gaśnie nie odpala aż ostygnie, w sumie póki jedzie to czasami nawet gasnąc nie musi na wyzszych obrotach. ale lepiej to sprawdzic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości