kawasaki kx250f 04r wyrzuca plyn przelewem
• Strona 2 z 2 • 1, 2
odswiezam temat moi drodzy koledzy
dzisiaj zlozylem wszystko, wyjechalem, zrobilem kilka km i wydawalo sie byc wszystko ok. postanowilem wiec troche go przekopac, zrobilem jeszcze kilka km i wrocilem do domu. silnik troszke ostygl otwieram korek a tam rzebra chlodnicy suche (nie wiem ile sie wylalo bo czekam silnik do konca ostygnie). plyn ucieka przelewem ale tylko na wysokich obrotach.
jak myslicie czeka mnie wymiana uszczelki czy to moze cos innego ??

dzisiaj zlozylem wszystko, wyjechalem, zrobilem kilka km i wydawalo sie byc wszystko ok. postanowilem wiec troche go przekopac, zrobilem jeszcze kilka km i wrocilem do domu. silnik troszke ostygl otwieram korek a tam rzebra chlodnicy suche (nie wiem ile sie wylalo bo czekam silnik do konca ostygnie). plyn ucieka przelewem ale tylko na wysokich obrotach.
jak myslicie czeka mnie wymiana uszczelki czy to moze cos innego ??
- krychollo
- Świeżak
przeciez wszystko juz pisalismy....
skoro ucieka przelewem sprawdź korek, najlepiej wymien go
skoro ucieka przelewem sprawdź korek, najlepiej wymien go
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
korek optycznie wyglada ok. myslisz ze za pozno puszcza czy za wczesnie ? a jezeli zmienie korek i bedzie to samo, to uszczelka do wymiany?
nie pisalem ze jestem na emigracji i musze czekac za wszystkimi czesciami, a zalezy mi zeby to zrobic szybko i dobrze
nie pisalem ze jestem na emigracji i musze czekac za wszystkimi czesciami, a zalezy mi zeby to zrobic szybko i dobrze
- krychollo
- Świeżak
Skoro wywala Ci płyn, a Ty go nie katowałeś, to chyba za wcześnie.
Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
korek warto czasem profilaktycznier wymienic, i skoro po załozeniu korka wywalało by płyn to juz na 100% uszczelka uszkodzona chłodnica w tym miejscu gdzie jest korek
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości