jakie zebatki oraz lancuch do kmx
• Strona 1 z 1
jakie zebatki oraz lancuch do kmx
Witam moje pytanie to jakie zebatki najlepiej dac do kmx chodzi mi o to aby motor mial duzego kopa w terenie z tego co wiem to wiecej zebow stylu daje wiekszy kop ale prosze was o podanie zebow ktore byly by najbardziej optymalne ale nie chce tez aby silnik sie tak bardzo meczyl i palil jeszcze raz tyle i czy jest inna firma lancuchow ktora moge wziasc pod uwage oprucz did czy jest cos rownie dobrego i czym roznia sie te modele zestawow napedowych did szukam takiego do 200zl
- msremo97
- Świeżak
po 1 pouzywaj troche słownika bo się tragicznie czyta
po 2 było .... jeszcze raz napisze - nie ma odpowiednich przełozen najlepszych, kazde są najlepsze, nie ma optymalncyh bo kazdy inaczej jeździ, co innego optymalne na asfalt co innego w ciezki terenm co innego jak wazysz 50 kg a co innego jak wazysz 100 kg... jeździłes na swoich to ocen teraz co wolisz, lepsze przyspieszenie czy większy v max.
co do firm, jt, sunstar, renthal grosskopf- to są niezłe zebatki, RK EK, SFR did renthal, regina - niezłe łancuchy, podałem tutaj specjalnie i chinskie i duzo lepsze markowe, kazde maja swoje wady i zalety, SFR chinski moze kosztowac 1/3 ceny dida a wyjeździ moze niewiele mniej niz DID
temat zamykam bo i tak był wałkowany setki razy
po 2 było .... jeszcze raz napisze - nie ma odpowiednich przełozen najlepszych, kazde są najlepsze, nie ma optymalncyh bo kazdy inaczej jeździ, co innego optymalne na asfalt co innego w ciezki terenm co innego jak wazysz 50 kg a co innego jak wazysz 100 kg... jeździłes na swoich to ocen teraz co wolisz, lepsze przyspieszenie czy większy v max.
co do firm, jt, sunstar, renthal grosskopf- to są niezłe zebatki, RK EK, SFR did renthal, regina - niezłe łancuchy, podałem tutaj specjalnie i chinskie i duzo lepsze markowe, kazde maja swoje wady i zalety, SFR chinski moze kosztowac 1/3 ceny dida a wyjeździ moze niewiele mniej niz DID
temat zamykam bo i tak był wałkowany setki razy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości