Husqvarna
• Strona 1 z 1
Husqvarna
Nigdzie nie mogę znaleźć dokładnych informacji na temat Husqvarny te 610 interesują mnie modele z 95-01r
1. jak jest z ich awaryjnością ?
2. czy to prawda że tam tłok wymieniamy co np 5 lat ?
3. jak jest z regulacją luzów zaworowych ? (tak samo jak w crossach czyli co 8-10mth)
4. słyszałem ze z Te są duże problemy ze skrzynią biegów Prawda ?
1. jak jest z ich awaryjnością ?
2. czy to prawda że tam tłok wymieniamy co np 5 lat ?
3. jak jest z regulacją luzów zaworowych ? (tak samo jak w crossach czyli co 8-10mth)
4. słyszałem ze z Te są duże problemy ze skrzynią biegów Prawda ?
- Mubek111
- Świeżak
1) jak zadbana to raczej nic nie dzieje się, ogólnie to dobry sprzet ale jak zadbany i regularnie serwisowany
2) hehe w crossówce też moge wymieniac co 5-10 lat zaleznie od tego ile i jak sie jeździ, jak sie nie katuje, a dobrze dba i nie jeździ za duzo to takiego tłoka praktycznie sie nie wymienia
3) to inny typ motocykli nie wiem co ile zawory ale stawiam że co jakies 5 tysiecy km spokojnie mozna zaglądac
4) tego nie wiem.
ale dodam jedno - huski to fajne sprzety do jazdy ale do czasu az coś padnie, potem sa problemy albo z częsciami albo z ich ceną ( ceną częsci ;P) dlatego fajnie jak brac to jak najlepszy egzemplarz i modlic sie żeby nic nie strzeliło. miedzy innymi stąd niska cena, porównywalny np ktm lc4 jest na pewno droższy bo i jest pancerniejszy i o częsci łatwiej
2) hehe w crossówce też moge wymieniac co 5-10 lat zaleznie od tego ile i jak sie jeździ, jak sie nie katuje, a dobrze dba i nie jeździ za duzo to takiego tłoka praktycznie sie nie wymienia
3) to inny typ motocykli nie wiem co ile zawory ale stawiam że co jakies 5 tysiecy km spokojnie mozna zaglądac
4) tego nie wiem.
ale dodam jedno - huski to fajne sprzety do jazdy ale do czasu az coś padnie, potem sa problemy albo z częsciami albo z ich ceną ( ceną częsci ;P) dlatego fajnie jak brac to jak najlepszy egzemplarz i modlic sie żeby nic nie strzeliło. miedzy innymi stąd niska cena, porównywalny np ktm lc4 jest na pewno droższy bo i jest pancerniejszy i o częsci łatwiej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1