Pytanie odnośnie zmiany biegów w crossie.
• Strona 1 z 1
Pytanie odnośnie zmiany biegów w crossie.
Siemka !
Od niedawna mam crossa (początek przygody z motocrossem) i oczywiście jeżdżę w butach motocrossowych a jak wiecie one są sztywne, i jak jadę i chcę zmienić bieg to nie mogę bo nie idzie ruszyć kostką. I moje pytanie: Czy te buty się rozchodzą że będę mógł zginać w kostce czy przy zmianie biegów muszę całą nogę podnosić ? A może powinienem to robić inaczej ? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Od niedawna mam crossa (początek przygody z motocrossem) i oczywiście jeżdżę w butach motocrossowych a jak wiecie one są sztywne, i jak jadę i chcę zmienić bieg to nie mogę bo nie idzie ruszyć kostką. I moje pytanie: Czy te buty się rozchodzą że będę mógł zginać w kostce czy przy zmianie biegów muszę całą nogę podnosić ? A może powinienem to robić inaczej ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

- Kinet
- Świeżak
pewnie inaczej powinienes robic. buty są sztywne, i takie mają byc. to sie bardziej całą nogą bieg zmienia niż tak jak w teniskówkach rób po prostu tak żeby Ci było wygodnie to podstawa
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Po pierwsze ustaw sobie dźwignię w najdogodniejszej dla Ciebie pozycji.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości