Pierwszy Cross
• Strona 1 z 1
Pierwszy Cross
-Jakie masz doświadczenie
0 doświadczenia.
-Wiek, waga, wzrost
16lat,65kg,188.
-Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Polne drogi(z dołami).
-Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Na początek nie za dużo(150).
-Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
do 1500zł na samego crossa. Chyba że za mało kasy na crossa to może być inny motor.
-Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie
250zł.
-Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Crossy.
-Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Cross 125 LONCIN
Jak mówiłem nie mam doświadczenia ale chciałbym mieć crossa ilość kay też est ograniczony... Proszę o wasze rady:)
0 doświadczenia.
-Wiek, waga, wzrost
16lat,65kg,188.
-Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Polne drogi(z dołami).
-Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Na początek nie za dużo(150).
-Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
do 1500zł na samego crossa. Chyba że za mało kasy na crossa to może być inny motor.
-Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie
250zł.
-Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Crossy.
-Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Cross 125 LONCIN
Jak mówiłem nie mam doświadczenia ale chciałbym mieć crossa ilość kay też est ograniczony... Proszę o wasze rady:)
- Gepart14
- Świeżak
co tu duzo gadać, albo kupujesz chinskiego crossa jak podałeś, o bojętne co kupisz do 1500 zł to bedzie padlina, bedzie sie psuł, łamał i nie bedzie wygodny.
albo kupisz jakiś motorower 50 ccm który bedzie wygodniejszy i podobnie jeździł. twoja decyzja
albo kupisz jakiś motorower 50 ccm który bedzie wygodniejszy i podobnie jeździł. twoja decyzja
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
Marcin1324 - Świeżak
Gepart14 w tej cenie to raczej wszystko padło :/ moje zd jest takie zebyś dozbierał jeszcze z 1-2k i kupił coś lepszego
bo tak to kuis padło i za rok czy dwa bedzie na złom 

--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
ja miałem dirt bike 125 Nie powiem kopa ma
ale po nie długim czasie zacznie ci się sypać szprychy są takie że można je wyginać w palcach. silnik jest zrobiony z metalu który nigdy ci się nie wygnie ale zawsze kruszy. Na szczęście się go pozbyłem i posłuchałem kolegów z tego forum. Kupiłem DT 125 R za 3 tys zł Jestem z niej naprawdę zadowolony. Jak na razie jeszcze mnie nie zawiodła

Yamaha WR 450 2004
- Musicman1997
- Świeżak
- orzech98pl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości