Jazda niezarejestrowanym moto
• Strona 1 z 1
Jazda niezarejestrowanym moto
Witam,
czy przy ewentualnej kontroli policyjnej SPRAWDZAJĄ NR SILNIKA I NADWOZIA?? Bo chce wracać sprowadzonym moto; bym przykręcił tablice od swojego moto/ mam dowód rejestracyjny ( taki sam model, kolor, tylko pojemność 620 a nie 600) czy to przejdzie i czy jadąc A2 są 350 km jakie są szanse kontroli ?
Sory, ze nie w temacie ale śpieszno mi
)
czy przy ewentualnej kontroli policyjnej SPRAWDZAJĄ NR SILNIKA I NADWOZIA?? Bo chce wracać sprowadzonym moto; bym przykręcił tablice od swojego moto/ mam dowód rejestracyjny ( taki sam model, kolor, tylko pojemność 620 a nie 600) czy to przejdzie i czy jadąc A2 są 350 km jakie są szanse kontroli ?
Sory, ze nie w temacie ale śpieszno mi

- Cypek94
- Świeżak
1) sprawdzic mogÄ…, a czy sprawdzÄ… to sprawa podejscia i humoru policjanta.
czy to przejdzie ? nie wiemy, to jest nielegalne, wiec nic nie mozemy doradzic. temat automatycznie zamykam, i tematu nie drąż - chcesz jeździc nielegalnie to twoja decyzja, ale nie rozpisuj sie o tym na forum
czy to przejdzie ? nie wiemy, to jest nielegalne, wiec nic nie mozemy doradzic. temat automatycznie zamykam, i tematu nie drąż - chcesz jeździc nielegalnie to twoja decyzja, ale nie rozpisuj sie o tym na forum

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości