KUPNO MOTORU 125 ENDURO , TYLKO KTÓRY ?
• Strona 1 z 1
KUPNO MOTORU 125 ENDURO , TYLKO KTÓRY ?
Witam. No więc , jestem zainteresowany kupnem motoru o pojemności 125 typu enduro , supermoto. Motor wolałbym w 2T , jednak 4T też jestem skłonny kupić jeżeli mi się spodoba.
Jak narazie jestem zauroczony w Aprilli MX125. Według mnie świetny motorek , dużo mocy , frajda z jazdy (ponieważ miałem przyjemność przejechania się takim) , ładny z wyglądu itp. Jedyne wady to troche duża cena bo conajmniej 7/8 tyś trzeba mieć , oraz spalanie ponieważ z tego co słyszałem i czytałem dużo paliwa żłopie , ale to wkońcu 2T
Inne motory którymi jestem zainteresowany to ;
-Husqvarna SM125 podoba mi siÄ™ wizualnie jak i technicznie , podobny do Apki
-Yamaha DT125 fajne moto , jeżeli fundusz by mnie nieco przycisnął to bym zainteresował się nieco więcej tym motorkiem. Jedyny minus to 4T
Co wy o tym myślicie ? Proszę o jakieś informacje na temat tych motorów , lub może zaproponujecie mi jakiś inny motor podobny do tych ?
Jak narazie jestem zauroczony w Aprilli MX125. Według mnie świetny motorek , dużo mocy , frajda z jazdy (ponieważ miałem przyjemność przejechania się takim) , ładny z wyglądu itp. Jedyne wady to troche duża cena bo conajmniej 7/8 tyś trzeba mieć , oraz spalanie ponieważ z tego co słyszałem i czytałem dużo paliwa żłopie , ale to wkońcu 2T
Inne motory którymi jestem zainteresowany to ;
-Husqvarna SM125 podoba mi siÄ™ wizualnie jak i technicznie , podobny do Apki
-Yamaha DT125 fajne moto , jeżeli fundusz by mnie nieco przycisnął to bym zainteresował się nieco więcej tym motorkiem. Jedyny minus to 4T
Co wy o tym myślicie ? Proszę o jakieś informacje na temat tych motorów , lub może zaproponujecie mi jakiś inny motor podobny do tych ?

- Explod
- Świeżak
yamaha DT 125 to nie jest 4T. yamaha XT 125 to jest 4T.
w sumie wszystkie wymienione sprzety sÄ… ok. DT jest najspokojniejsza i najmniej pali, i jest najmniej sportowa ;P
huska jest chyba najbardziej usportowiona z tej trójki. co nie znaczy że są to sprzęty typowo sportowe i z najwyzszej półki. jak chcesz osiągi bierz huske albo apke, chcesz wieksza wytrzymałosc i nieco mniejsze koszta to bierz DTtke
w sumie wszystkie wymienione sprzety sÄ… ok. DT jest najspokojniejsza i najmniej pali, i jest najmniej sportowa ;P
huska jest chyba najbardziej usportowiona z tej trójki. co nie znaczy że są to sprzęty typowo sportowe i z najwyzszej półki. jak chcesz osiągi bierz huske albo apke, chcesz wieksza wytrzymałosc i nieco mniejsze koszta to bierz DTtke
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jeśli chcesz supermoto, to kupuj husqe sm 125 bo jest fabrycznie zrobiona na supermoto. A jeśli nie to pomyśl też o husqvarnie wre 125. Henio ale husqa sm ma taki sam silnik jak wre i nie jest tak wysilona.
Motorynka->Simson s51->Szukam...
-
Marcin1324 - Świeżak
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości