KTM SX525
• Strona 1 z 1
KTM SX525
Witam wszystkich mam takie pytanie byłem dzis ogładac ktm sx 525 motorek wszystko cacy prócz sprzegła które dośc głośno chodzi własciciel twierdzi ze to standart w tych motorkach w związku z tym chciałym sie dowiedziec czy jest tak faktycznie czy tylko jest to wymysł własciciela? Będe wdzieczny za jakieś mądre porady co do sprzęgła i na co mam jeszcze zwracac uwage;)
- ggggrzesiek2
- Świeżak
niestety bez doswiadczenia nie ogarniesz. nasze podpowiedzi maja sie na nic.
co do sprzegla oczywiscie ktma ma slynna bolaczke z glosnym sprzeglem nieco cichnacym po wcisneciu sprzegla. ale rownie dobrze moga byc wywalone kosze sprzeglowe luzy itp i chodzi jak sieczkarnia a gosc ci wciska ze to norma... najlepiej jechac z kims kto sie zna i potrafi to ocenic
co do sprzegla oczywiscie ktma ma slynna bolaczke z glosnym sprzeglem nieco cichnacym po wcisneciu sprzegla. ale rownie dobrze moga byc wywalone kosze sprzeglowe luzy itp i chodzi jak sieczkarnia a gosc ci wciska ze to norma... najlepiej jechac z kims kto sie zna i potrafi to ocenic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
moim zdaniem jest to zbyt głośne jak sie wcisnie sprzegło troche ucicha ,a ile by kosztował remont sprzegła ?
- ggggrzesiek2
- Świeżak
no czyli to ze ucicha to norma. lozyska kupowalem dalem z zamiennikow 20 zl koszte sprzeglowe pojecia nie mam ale chyba zewnetrzny pond 1000 zl na stronach ktma ( np ktm bydgoszcz ) powiny byc ceny.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości