Yamaha Dt 125 cylinder 170 athena
			 • Strona 1 z 1

Yamaha Dt 125 cylinder 170 athena
Co myślicie o tej yamaszce http://moto.allegro.pl/yamaha-dt-125-50 ... 01072.html Wie ktoś może coś o tym cylindrze bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć  . I prosił bym was o wypowiedz na temat tej yamahy czy warto ja kupić
. I prosił bym was o wypowiedz na temat tej yamahy czy warto ja kupić  

Aha i jeszcze jedno czy może ktoś ma link do tematu na temat yamahy DT 125 jak się z nią obchodzić itp bo nie mogę znaleźć z góry dzięki.

Aha i jeszcze jedno czy może ktoś ma link do tematu na temat yamahy DT 125 jak się z nią obchodzić itp bo nie mogę znaleźć z góry dzięki.
Ostatnio edytowano 9/5/2012, 15:24 przez Kraszes, łącznie edytowano 1 raz

- Kraszes
- Świeżak
moto jak moto, po takim tuningu na pewno silnik jest podatniejszy na uszkodzenia
wiec czy warto ocen sobie sam
nie mam linku a to jak sie z nią obchodzic jest opisane w ksiązce serwisowej która mozna znaleść w necie
 a to jak sie z nią obchodzic jest opisane w ksiązce serwisowej która mozna znaleść w necie
				wiec czy warto ocen sobie sam
nie mam linku
 a to jak sie z nią obchodzic jest opisane w ksiązce serwisowej która mozna znaleść w necie
 a to jak sie z nią obchodzic jest opisane w ksiązce serwisowej która mozna znaleść w necieKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
Jezeli jestes czyms takim zainteresowany to tez posiadam DT z takim zestawem, tyle ze nowsza bo 05 rok i z ukladem wydechowym athena.
Nie zebym robil jakas autoreklame czy cos Ten cylinder jest bardzo wysokiej jakosci. Jest to cylinder dedykowany do DT/TZR 125. Posiada nicasil i kuty tlok wossnera. Zywotnosc silnika po takim "tuningu" raczej nie spada jakos drastycznie, dzieki nicasilowi powiedzial bym ze wrecz przeciwnie. Wal czy skrzynia spokojnie wytrzymuja i nie wykazuja sladow zuzycia, bo chyba nikt nie zmienia biegow bez sprzegla w takim dual sporcie jak DT =]
 Ten cylinder jest bardzo wysokiej jakosci. Jest to cylinder dedykowany do DT/TZR 125. Posiada nicasil i kuty tlok wossnera. Zywotnosc silnika po takim "tuningu" raczej nie spada jakos drastycznie, dzieki nicasilowi powiedzial bym ze wrecz przeciwnie. Wal czy skrzynia spokojnie wytrzymuja i nie wykazuja sladow zuzycia, bo chyba nikt nie zmienia biegow bez sprzegla w takim dual sporcie jak DT =]
Moja DT po zrobieniu niecalych 2000km na tym zestawie nadal spisuje sie swietnie, kompresja bez zmian. Znam kilka osob ktore mialy te cylki atheny i nikt nie narzekal.
Jak sie obchodzic z DT? Nie oszczedzac na olejach, czyscic filtr i jezdzic

Nie zebym robil jakas autoreklame czy cos
 Ten cylinder jest bardzo wysokiej jakosci. Jest to cylinder dedykowany do DT/TZR 125. Posiada nicasil i kuty tlok wossnera. Zywotnosc silnika po takim "tuningu" raczej nie spada jakos drastycznie, dzieki nicasilowi powiedzial bym ze wrecz przeciwnie. Wal czy skrzynia spokojnie wytrzymuja i nie wykazuja sladow zuzycia, bo chyba nikt nie zmienia biegow bez sprzegla w takim dual sporcie jak DT =]
Moja DT po zrobieniu niecalych 2000km na tym zestawie nadal spisuje sie swietnie, kompresja bez zmian. Znam kilka osob ktore mialy te cylki atheny i nikt nie narzekal.
Jak sie obchodzic z DT? Nie oszczedzac na olejach, czyscic filtr i jezdzic

- Lenwe
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1