KTM SXF 450
• Strona 1 z 1
KTM SXF 450
Witam.
Zamierzam kupić KTM SXF 450 i chciał bym poznać wasze opinie na temat tego motocykla. Miałem zamiar kupić KTM z 2007 albo 2008 lecz znajomy powiedział mi że w tych rocznikach jest coś nie tak czy to prawda??
Zamierzam kupić KTM SXF 450 i chciał bym poznać wasze opinie na temat tego motocykla. Miałem zamiar kupić KTM z 2007 albo 2008 lecz znajomy powiedział mi że w tych rocznikach jest coś nie tak czy to prawda??
- krzyzak12
- Świeżak
generalnie ktm wproawdził wtedy nowy silnik który nie był od razu perfekcyjny ale to nie znaczy że ma takie wady że sie nie da na tym jeździc albo sypie sie co wyjazd
jak kupisz zadbana sztuke to bedzie praktycznie bezawaryjna o ile bedziesz umiał serwisować. a co do moto sprzet jak sprzet ;P górna półka nie ma co sie rozpisywac

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
kazdy sprzęt ma coś w sobie na co trzeba zwracac baczniej uwagę, nie ma motocykli idealnych
jak dbasz i serwisujesz, to co napisał Henio, fruwasz ile dusza zapragnie
pilnuj sie serwisówki i tyle
jak dbasz i serwisujesz, to co napisał Henio, fruwasz ile dusza zapragnie
pilnuj sie serwisówki i tyle

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
witajcie koledzy mialem upic honde crf450 ale kupilem ktm sx 450 z 2004r motorek jest po remoncie tz po wymianie tloka zaworow sprzegla itd w serwisie ktm wszystko ok tylo ze jak to zwykle bywa po paru dniach jednak nie jest ok przjechalem sie takim samym ktm tylko ze w wersji factory i co zauwazylem u mnie sprzeglo bieze od samego poczatku mozna powiedziec ze po centymetrze juz jedzie biegi wchodza znacznie glosniej niz w motorku kolegi czym to moze byc spowodowane i jeszcze po odpuszczeniu gazu strzela w tlumik dosc glosno wydaje mi sie ze wczesniej byl zalozony tlumik jakis tuningowy bo kupilem z oryginalnym ale ten tlumik wyglada jak nowy a mimo wszystko ma 10lat i tak mysle czy czasem nie bylo kombinowane cos w gazniku pod tamten tlumik i na tym teraz lstrzela ma ktos jakis pomysl jak to wyeliminowac z gory dzieki pozd
- matthiasfc
- Świeżak
po 1 jak nie wiesz - to rób zawsze podstawowy serwis, wyczysc i wyreguluj gaźnik to nigdy nie zaszkodzi
2 sprawa jak masz wydech nieszczelny to będzie strzelał
3- co do sprzęgła wymien na początek płyn i odpowietrz może to sporo zmienic
2 sprawa jak masz wydech nieszczelny to będzie strzelał
3- co do sprzęgła wymien na początek płyn i odpowietrz może to sporo zmienic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości