Enduro w W-wie - gdzie?
• Strona 1 z 1
Enduro w W-wie - gdzie?
znacie może jakieś miejsca w Warszawie, gdzie możnaby się nauczyć jazdy w terenie? Jakieś tory w/pod Warszawą, gdzie organizowe są kursy off-road ? Szukam wiarygodnych, obiektywnych opini. Dzięki
Spieprzaj dziadu!
-
JohnnyB - Świeżak
żwirownia w Kołbieli POLECAM! jeśli chodzi o enduro oczywiście. Wystarczy że pojedziesz w sobotę czy niedzielę tam zawsze jest sporo ludzi. Mało tego jak jedna rodzinna coś ci się stanie to pomogą!
MASZ STRONĘ żwirowni
http://www.zwiro.wa.pl/
Masz mega strome podjazdy, bagna, woda, piachy, wyskocznie. Bardzo duży teren , trzeba cały dzień spędzić tam żeby ogarnąć teren cały.
Lub tor w Górze Kalwarii ale to do crossów chociaż enduro też pojeździsz.
MASZ STRONĘ żwirowni

http://www.zwiro.wa.pl/
Masz mega strome podjazdy, bagna, woda, piachy, wyskocznie. Bardzo duży teren , trzeba cały dzień spędzić tam żeby ogarnąć teren cały.
Lub tor w Górze Kalwarii ale to do crossów chociaż enduro też pojeździsz.

- Versaczi
- Świeżak
Wcześniej słyszałem o szkole paramoto tylko od znajomego. Niedawno bawiłem się u nich trochę na motocyklu i z tego co wiem panowie robią też off-road. Tory wynajmują gdzieś pod Grodziskiem Maz. (te rejony +/-). Looknij sobie w internecie. Fajni goście tak w ogóle 

- MartinMichel
- Świeżak
ja bym polecił znaleść jakies takie firmy w górach (Polskich
) wiem że są robione wypady z przewodnikiem wybierasz sobie traske i gonisz, przewodnik zna tereny i zna sie na smiganiu i doradza jak smigac głownie chodzi o górskie "wspinaczki"

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):ja bym polecił znaleść jakies takie firmy w górach (Polskich) wiem że są robione wypady z przewodnikiem wybierasz sobie traske i gonisz, przewodnik zna tereny i zna sie na smiganiu i doradza jak smigac głownie chodzi o górskie "wspinaczki"
http://otomoto.pl/ktm-exc-wyprawy-endur ... 01814.html
jeśli o górach mowa. Skoro tak już od WWA do Podhala na wycieczki się wybieramy Heniu to czemu nie od razu na Safari ;P
- snupson
- Świeżak
jak ktos ma kase to moze i na safari ;P mysle ze wypad w góry nie jest aż tak kosztowny jak inne imprezy czy szkolenia/zgrupowania 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości