wyczynowe enduro...honda crm czy kawasaki kdx 125 itp
• Strona 1 z 1
wyczynowe enduro...honda crm czy kawasaki kdx 125 itp
Witam mam dylepat.Niewiem jakie wyczynowe enduro kupic bo niewiem której jest lepsze.Mam kilka propozycji ale niewiem która wybrac.moze kawasaki kdm 125, kmx125 , honda crm 125 )wydaje mie sie ze najlepsza ale niewiem bo niejestem specem od motocykli) czy moze aprilia rx 125.ktorej jest najmocniejsze i najlepsze pod kazdym wzgledem.
Motocross Forever
- silekk
- Świeżak
Żaden z podanych motocykli nie jest wyczynowym enduro. Jeśli jednak miałbym coś na Twoim miejscu wybrać to kup RX 125. Mocny, dość lekki o relatywnie dobrych osiągach obiecie wszystkie wyżej podane i przy dobrej szoferce pozwoli spokojnie nawiązać walkę z wyczynowymi sprzętami, zachowując przy tym właściwości godne sprzętu o klasę niższego. Podobnie jest w przypadku CRM, chociaż i bezspośrednio RX wygrywa.
-
Beavis - Moderator
jeszcze chodzi mi o to zebym mogl czasami wziasc kumpla do tylu,mi sie wydaje ze crm 125 jest chyba najlpesza.ale to was prosze oto zebyscie mnie przekonajli albo do crm albo do czegos innego
Pozdro
Pozdro
Motocross Forever
- silekk
- Świeżak
Oprócz z nauczenia się korzystania z opcji Szukaj (vide zakładanie tematu o CRM) polecam także zapoznianie się z opcją Edytuj.
Jeśli chcesz wziąć kumpla to nie ma mowy o czyczynowym enduro. Zdecyduj się w końcu do czego taki motocykl Ci potrzebny - do lansowania się przed sklepem czy do prawdziwej jazdy....
Notabene: nie jesteśmy od przekonywania. Zresztą jeśli już wiesz, że CRM jest najlepsza, to po co się zastanawiać i zawracać gitarę?
Jeśli chcesz wziąć kumpla to nie ma mowy o czyczynowym enduro. Zdecyduj się w końcu do czego taki motocykl Ci potrzebny - do lansowania się przed sklepem czy do prawdziwej jazdy....
Notabene: nie jesteśmy od przekonywania. Zresztą jeśli już wiesz, że CRM jest najlepsza, to po co się zastanawiać i zawracać gitarę?
-
Beavis - Moderator
stary niewyskakuj mi z takimi tekstami.ja sie pytam ludzie zeby mi powiedzieli co oni o tym sadza a zeby mi mówili ze to jest lepsze a tak niejest.a pozatym umnie niema zabardzo z kim jezdzic wiec chciałem czasami zapbrac kumpla na pola a nie na ulice.Jak bym chciał sie lansowac przed kolegami to bym spobie kupił supermoto a nie enduro.czaisz ziom
Motocross Forever
- silekk
- Świeżak
i w opcji szukaj "crm" niema zabaradzo zawarych informacji które mnie interesuja,tylko kazdy pisze crm lepsza i tak ciagle a poco mi takie info.Ja chce sie dowiedziec czy szybko sie nagrzewa silnik...itp
Motocross Forever
- silekk
- Świeżak
Ale nie porównuj DT do RX czy CRM bo dwa ostatnie to mocykle o klasę wyższą - co nie zmienia faktu, że nadal nie wyczynowe.
Szczerze? Kup RX i nie będziesz żałował. Dobra dostępność części, całkiem niezłe prowadzenie i wystarczająca moc.
Szczerze? Kup RX i nie będziesz żałował. Dobra dostępność części, całkiem niezłe prowadzenie i wystarczająca moc.
-
Beavis - Moderator
RX jeździłem - dawno, bo dawno, ale jeździłem. Był to bodajże rocznik '98. A CRM jest zbliżony w budowie do crossowego CR-a, zaś CRem się wytłukłem. RX to fajny sprzęt o niskiej cenie i polecam go tak samo bez wachania jak polecam DTki. Ma trochę wad - średniej jakości zawieszenie i hamulce i trochę za duża waga jak na tą klasę, ale mimo wszystko to świetny sprzęt.
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości