Klx 300
• Strona 1 z 1
Klx 300
Witam!
Mam możliwość kupna kawasaki klx 300, 97r za 4200zł. Tylko że w opisie sprzedający wspomniał że jest umówiony na regulacje zaworów na płytkach dodając: "niestety". A także gaźnika, a wcześniej wymienił pierścienie. O co chodzi? Jestem kompletnie zielony a nie chce kupić motoru, który się sypnie.
Mam możliwość kupna kawasaki klx 300, 97r za 4200zł. Tylko że w opisie sprzedający wspomniał że jest umówiony na regulacje zaworów na płytkach dodając: "niestety". A także gaźnika, a wcześniej wymienił pierścienie. O co chodzi? Jestem kompletnie zielony a nie chce kupić motoru, który się sypnie.
- chudy3681
- Świeżak
nie wiemy co miał autor aukcji na mysli
regulacja to norma, wykonuje sie ją zgodnie z serwisówka. jak nie wyregulujesz rozrząd ma złe luzy i albo podpiera zawory albo ma luzy za duze i sie tłucze. ale to jest po prostu norma. niech zrobi te regulacje, wtedy moto bedzie po przeglądzie. o ile reszta jest ok to bedzie juz przygotowany do sezonu. co do kupienia moto który sie sypnie - w pl nigdy nic nie wiadomo. najlepiej jedź z kims kto sie zna

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości