zapinka do lancucha RK 520 mxu
• Strona 1 z 1
zapinka do lancucha RK 520 mxu
Panowie. Mam łańcuch jak w temacie i zamówiłem do niego zapinkę o symbolice "Zapinka RK 520 MXU-CON"
Podpowiedzcie czy to dobry dobór zapinki do łańcucha? Nie bardzo wiem co znaczą symbole mxu -con; UW-ringowy bo taką symbolikę w necie też widziałem itd....
Podpowiedzcie czy to dobry dobór zapinki do łańcucha? Nie bardzo wiem co znaczą symbole mxu -con; UW-ringowy bo taką symbolikę w necie też widziałem itd....
- us07
- Świeżak
rozumiem łańcuch ale zapinka? toż powinna byc przy lancuchu, w komplecie.
jak dla mnie dziwne pytanie, 1 słysze aby zapinki miały zastosowania oddzielnie do xringów i oddzielnie do oringów
jak dla mnie dziwne pytanie, 1 słysze aby zapinki miały zastosowania oddzielnie do xringów i oddzielnie do oringów
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
tak zapinki masz rodzaje tylko pod dany typ uszczelnienia, jak nie masz w ogóle to kup zwykłą zapinke pod rozmiar i bd ok. nie musi byc fabryczna ;P jak masz oring to kup zapinke oringowa. X ring to xringowa itp
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
przyznam sie...
Zdjalem lancuch żeby go "wyprać" przed senonem...
Nie mam pojecia o czym myslalem jak go zapinalem po czyszczeniu, chyba zalozylem zapinke w złą stronę...piszę chyba bo przy pierwszym smiganiu, po przejechaniu 5 km lancuch się rozpiął ( i tak ciesze sie, ze nic sie nie stalo )
no dobra wracajac do tematu skad mam wiedzieć czy mam lancuch o-ring czy xring - jaka jest wizualna rożnica? sorrki ale w tym temacie zielony jestem, jakos do tej pory tematu lancucha nie przerabialem ...

Zdjalem lancuch żeby go "wyprać" przed senonem...
Nie mam pojecia o czym myslalem jak go zapinalem po czyszczeniu, chyba zalozylem zapinke w złą stronę...piszę chyba bo przy pierwszym smiganiu, po przejechaniu 5 km lancuch się rozpiął ( i tak ciesze sie, ze nic sie nie stalo )
no dobra wracajac do tematu skad mam wiedzieć czy mam lancuch o-ring czy xring - jaka jest wizualna rożnica? sorrki ale w tym temacie zielony jestem, jakos do tej pory tematu lancucha nie przerabialem ...
- us07
- Świeżak
poszukaj sobie fotek w necie co jak wyglÄ…da
masz dodatkowe uszczelniena. jak rozbierałes spinke to były jakies gumowe elementy ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości